17 perc a Downward Spiral: Horus Stationnel

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 4.
  • Videó
Link másolása
A finn 3rd Eye Studios belső nézetes sci-fi thrillerjátékában hősünk zéró gravitáció mellett fedezi fel az elhagyatott űrbázist. A VR-támogatással felvértezett Downward Spiral: Horus Stationben számos rejtélyt kell megoldanunk. Lássuk mozgásban!

A Downward Spiral: Horus Station ismerős lehet, ha már játszottál az Adr1fttel. Itt is a súlytalanság állapotában mozgunk, ami nem csoda, lévén egy félelmetes űrállomás titkait fedezhetjük fel a belső nézetes thrillerjátékban.

A finn székhelyű 3rd Eye Studios alkotásában egyedül kell érvényesülnünk, lévén a bázis legénysége látszólag sietősen távozott. Persze ez nem jelenti azt, ne futnánk bele ellenségbe: rajtunk múlik, hogy elkerüljük-e a veszélyt, vagy harcolunk. A rejtélyek megoldásához minden leleményességünkre szükség lesz, fegyverként használhatjuk a hajó karbantartó berendezéseit: csavarhúzókat, rail gunt vagy éppen az ívhegesztőt. Ugye, ismerős a helyzet a Dead Space-ből?

A cél az, hogy kiderítsük, mi a fene történt a Horus-állomáson. A játék idén tavasszal érkezik PC-re és PS4-re, és opcionálisan támogatja a PlayStation VR-t, az Oculus Riftet, a HTC Vive-ot és a Windows Mixed Realityt.

Az alábbi gameplay a PC-s verzióból származik:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...