Gameplay traileren a Steel Rats

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 4.
  • Videó
Link másolása
A lengyel Tate Multimedia egy oldalnézetes akciójátékot készít, amelyben egy motor nyergében védhetjük meg a városunkat. A retrofuturisztikus Amerikában játszódó Steel Rats steampunk és dieselpunk egyvelegnek ígérkezik.

A Steel Rats egy olyan világban játszódik, amely lényegében a '40-es, '50-es évek Amerikájának retrofuturisztikus verziója. A steampunk és a dieselpunk elemek simán keverednek benne, és a készítők semmit nem bíztak a véletlenre, még a talpalávalót is a Kill Billből ismerős japán rockbanda, a The 5.6.7.8’s húzza.

A játékban az Acélpatkányok nevű motorosbanda tagját irányítjuk, aki nehezményezi, hogy egy robotsereg támadja meg városát, Coastal Cityt. A különböző képességekkel megáldott karakterek között váltva szépen visszavágunk az ellenségnek. Természetesen a motorunkat is testre szabhatjuk.

A 2,5D-s anyagban versenyezhetünk, bunyózhatunk és a turbófeltöltős motorkerékpár nyergében is harcolhatunk, miközben látványos kaszkadőrmutatványokat hajtunk végre.

A Steel Rats tehát egy igazi stíluskavalkád lesz. A megjelenés idén várható PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

3.
3.
Sünkutya
Felturbózott elastomania.
2.
2.
Matt8888
Sosem értettem, hogy egy "gépszörnynek" miért adnak TV képernyőket fejnek. Mágis milyen funckiót kéne/hívatott betölteni? Tökre ellentétes a hatás számomra.
1.
1.
Őrnagy
Nekem bejön ez a cucc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...