Steel Rats PC, PS4, XBOXONE

A '40-es, '50-es évek Amerikájában játszódó akciójáték, amelyben egy turbófeltöltős motor nyergében öljük a robotokat.
1617368400

Ingyenes PC-játékok a hosszú hétvégére

Itt a húsvét és a hosszú hétvége, így végre a legelfoglaltabb játékosok is hódolhatnak a szenvedélyüknek. Ráadásul a pénztárcát sem kell kinyitnunk, hiszen ingyen miénk lehet a Steel Rats és a Tales of the Neon Sea.
1541923201

Felbőgnek a motorok a Steel Ratsben

Végre elérhetővé vált a Tate Multimedia retrofuturisztikus akciójátéka, amelyben egy motorosbanda tagját irányítjuk. Városunkat egy robothadsereg támadja meg, így ideje nyeregbe pattanni! Csekkold a launch trailert!
1541451840

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Habár a hónap nagyágyúira még várni kell, a következő napokban sem fogunk unatkozni, szinte minden platformra érkezik majd egy nagy adag cím.
1538757001

Novemberben jelenik meg a Steel Rats

A Steel Rats egy oldalnézetes akciójáték, melyben egy futurisztikus motor nyergében védhetjük meg városunkat, Coastal Cityt. Az anyagra már nem kell sokat várni, hiszen a jövő hónapban esedékes a premier.
1527768048

Sztoritrailert kapott a Steel Rats

A Steel Rats egy retrofuturisztikus posztapokaliptikus világban játszódik, melyben a Junkbots néven ismert robotok átvették az uralmat. Csak egy motoros banda veheti fel velük a harcot. Íme, a legújabb előzetes!
1522859442

Gameplay traileren a Steel Rats

A lengyel Tate Multimedia egy oldalnézetes akciójátékot készít, amelyben egy motor nyergében védhetjük meg a városunkat. A retrofuturisztikus Amerikában játszódó Steel Rats steampunk és dieselpunk egyvelegnek ígérkezik.