Dark Devotion - a vallás sötétebb oldala

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Hibernian Workshop csapata egy sötét és brutális 2D-s akció-RPG-t készít Dark Devotion címmel. Főhősünk egy templomos lovag, aki egy misztikus templomban találja magát, ahol kegyetlen ellenségek lesnek rá.

A DotEmu kiadó egy kimondottan retro stílusú alkotásokra szakosodott új részleget hozott létre The Arcade Crew néven. A Contra által inspirált Blazing Chrome mellett ez a cég adja ki a Hibernian Workshop pixelgrafikával operáló oldalnézetes akció-RPG-jét.

A Dark Devotion egy 2D-s anyag, amely brutális és bitang nehéz harcrendszerrel operál. A készítők még tavaly kalapozták össze a pénzt a Kickstarteren hozzá. A sztori szerint egy templomos lovag a keresztes hadjárat idején egy olyan templomba érkezik, amit pokolbeli teremtények laknak.

Csak módszeres tervezéssel és a képességeink használatával teremhet babér a játékban. Négy különféle világ, tucatnyi egyedi fegyver és imádság kapott helyett az RPG-ben. Áldás és átokrendszert is megkülönböztet a Dark Devotion, amely PC-re és konzolokra érkezik valamikor 2018-ban.

6.
6.
Chrysh
#5: Jajam, az tényleg tök érdekesnek ígérkezik. +1
5.
5.
Dante946
#3: Dehogy probléma :D
Örülök, hogy ilyen címek is megjelennek.
Amit mondjuk nagyon várok az a "The Last Night"
4.
4.
Rakottkrumpli
Tudom h sokan utálják ezeket az oldal nézetes játékokat (bár nem értem miért. Foglalja a helyet a hírvonalon?) Én viszont ilyeneken nőttem fel és örülök, hogy megint ekkora divat lett! :)
3.
3.
Chrysh
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...