Az Amazon buktatta le a Spyro-trilógiát

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 5.
  • Pletyka
Link másolása
Tényleg úgy tűnik, hogy felújítják mindenki kedvenc sárkányának első három kalandját. Az Amazon mexikói részlege szellőztette meg a Spyro Reignited Trilogyt, amely szeptemberben jön PS4-re. Már dobozképünk és screenshotjaink is vannak!

Tegnap írtunk róla, hogy a már pletykált Spyro-remaster bejelentése nagyon közel van - még az amerikai IGN is kapott egy roppant árulkodó sárkánytojást. Nos, az Amazon mexikói részlege idő előtt fellőtte a trilógia adatlapját.

Ezek szerint a Spyro Reignited Trilogy szeptember 21-én érkezik PlayStation 4-re, és a sorozat első három darabját - azaz a Spyro the Dragont, a Spyro 2: Ripto’s Rage!-et és a Spyro: Year of the Dragont is - tartalmazza felújított formában, HD-felbontás mellett. Együttesen tehát több mint 100 pályát kapunk felfrissített grafikával és irányítással.

Habár korábban azt hittük, hogy a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy készítője, a Vicarious Visions dolgozik Spyro felélesztésén, a dobozfotó alapján a Toys for Bob csapata lehet a befutó, amely korábban a Skylanders-sorozat portolásában vett részt. Ugyanez a brigád rakja össze a Crash-trilógia Switch-verzióját is.

Már megérkeztek az első screenshotok is:

7.
7.
NathanDrake
Akkor ez a szeptember úgy fog kinézni hogy: Spider-Man+Shadow of the Tomb Raider+Spyro = R.I.P pénztárca :D
5.
5.
Yanez
A Crash FANTASZTIKUSAN jó lett, nemrég fejeztem be a trilógiát, és hát mindenkinek játszania kell vele, aki egy picit is szereti a platformereket. A Spyro anno kimaradt nálam, csak a demójával toltam PS1-en. Most viszont nagyon örülök, hogy jön ez a pakk! Ha csak feleannyira lesz jó, mint a Crash, máris musthave!!!
4.
4.
Slik
fantasztikus jatek! ilyeneket erdemes remasterelni, nem a 4-5 eve meg ujnak szamito cimeket :D
3.
3.
PaprikaJancsi
A Crash játék soha sem érdekelt, de ezt régen is kiakartam próbálni. Remélem idővel ez is majd jön Xbox/PC-re, de én a rögtönnel is megelékszem :D
1.
1.
cyberstaker
Gyönyörű, és csodálatos :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...