Spyro Reignited Trilogy PS4, XBOXONE

Az eredeti Spyro-trilógia régóta pletykált felújított változata.
Típus:

Legalább 800 embert bocsát el az Activision

Az Activision Blizzard is megtartotta aktuális negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a számok mellett megerősítették a korábbi szóbeszédet, miszerint közel 800 munkatárstól válnak meg.

Switchre érkezhet a Spyro Reignited Trilogy

Ezúttal a német GameStop szivárogtatott, a weboldalukon ugyanis augusztusi dátummal megjelent a Spyro Reignited Trilogy Nintendo Switch-változata - valószínűleg nem véletlenül.

Spyro Reignited Trilogy teszt

Sokéves száműzetést követően visszatért a világ legismertebb lila sárkánya. Az első generációs PlayStationre megjelent Spyro-trilógia az alapoktól épült újra, de a bájából húsz év után sem veszített semmit.

Spyro Reignited Trilogy - hová tűntek a feliratok?

A rajongók amiatt bosszankodnak, hogy a Spyro Reignited Trilogy átvezetőiből hiányzik a felirat. Az Activision véleménye nemhogy csitította volna a kedélyeket, hanem még jobban felkorbácsolta. Itt tartunk most.

Brit toplista: megtörtént a trónfosztás, Spyro az élen

Három egymást követő hét után véget ért a Red Dead Redemption 2 uralkodása, Spyro ezúttal nem kegyelemezett senkinek sem; nemcsak a Rockstar Games alkotását taszította maga mögé, hanem több vadonatúj címet is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beérett a novemberi játéktermés, a héten több izgalmas újdonság is várható. Világ körüli útra indulunk a 47-es ügynökkel, kirándulunk egyet a posztapokaliptikus Nyugat-Virginiában, és a pokémonoktól hemzsegő Kanto régióba is ellátogatunk.

Spyro Reignited Trilogy - vadnyugati kitérő

Nyakunkon a Spyro Reignited Trilogy megjelenése, úgyhogy az Activision és a Toys for Bob a játék egyik újabb helyszínéből adott kóstolót. A mostani kalandok Dino Mines Realmbe kalauzolnak el minket, ahol a vadnyugat szabályai érvényesek.

Spyro és Crash egy csomagban is kapható lesz

Az elmúlt napokban számos áruház adatlapján feltűnt egy olyan bundle, amely a Spyro Reignited Trilogyt és a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyt tartalmazza. A novemberben érkező gyűjtemény így hat játékot vonultat fel.

Launch traileren a Spyro Reignited Trilogy

Ahogy közelítünk a játék megjelenéséhez, az Activision újabb előzetest tett közzé Sypro felújított kalandjairól. Annyi már biztos, hogy a látványra és a hangulatra nem lehet majd panaszunk.

Spyro Breeze Harborben kalandozik

Az IGN jóvoltából befutott egy újabb, majdnem ötperces játékmenet-bemutató a Spyro Reignited Trilogyból. A legújabb felvétel a klasszikus második rész egyik helyszínét, Breeze Harbort mutatja be.