Just Cause 2 készülőben

  • Írta: Daks
  • 2006. október 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Christofer Sundberg, a svéd Avalanche Studios fejese egy interjúban elárulta, hogy már készülőben van a Just Cause második része.
Christofer Sundberg, a svéd Avalanche Studios fejese egy interjúban elárulta, hogy már készülőben van a Just Cause második része.


Profin kiképzett CIA ügynökünk, a krokodil-bőrcipők és a lőfegyverek megszállottja, a macsó Rico Rodriguez tehát visszatér, ahogy a mellékelt bizonyíték is mutatja. A játékról Sundberg úr nem volt hajlandó semmit elárulni, de azért még sikerült belőle kihúzni, hogy a Just Cause 2 nem csak PC-re és Xbox 360-ra, hanem immáron Playstation 3-ra is elérhető lesz. Reméljük hamarosan megesik a hivatalos bejelentés.
7.
7.
Mast3rmind
Sztem az egyik legjobb megoldás a permetező gép :P a "legfelsőbb" fekete pontnál :) csak vigyázz a helikopterekkel :D
6.
6.
Daks
bármivel fel lehet robbantani a veteményest. a gránát, a C4, meg a távirányítós is jo. Sőt, van néha mellette egy hordóval megrakodott kocsi, ha azt szétlövöd és felrobban, hasonló lesz a siker. Alternatív megoldás, ha odaviszel egy normál kocsit és azt robbantod. Mondjuk néhány ilyen trükkből 2-t kell bevetni, mer nem az egesz eg ki tole.
5.
5.
skiz0
hát, de azok a területelfoglalós küldetések???

fúj :S

meg a fegyveres harcok röhejesek sztem...

dehát kinek a pap, kinek a paplan.. :)
4.
4.
Mast3rmind
Sztem nem volt uncsi sőt... a küldetések változatosabbak voltak sztem mint a GTA-ban :) (pl. vonat kergetés és felrobbantás, katonai parádén elnök testvéreinek legyilkolása... majd az utolsó jelenetek :)



Sploiler: F6-al kell rakétákat levadászni, majd az elnöki gépre rávetődni :P
3.
3.
skiz0
pf, nagy show...

trutyi az első része nagyon sztem :(

el lehetett vele hülyülni, de nagyon uncsi...

2.
2.
Halfer
Épp az elsőt tologattam ez imént :) A lehetőségek végtelenek a játékban, mindig fedezek fel vmi újat és teljesen filmszerű akciójeleneteket lehet eljátszani :) A 2-ben az autók irányítására gyúrjanak mert azt csak negatív jelzőkkel tudom elemezni :( Míg a GTA-kban az a jobb, itt a helikopter irányítás lett klasszabb, szóval azt hiszem én is várom a 2. részt, ami már mekkora lesz, 12GB? :D
1.
1.
hetkoznap
Örülök h csinálják mert azért akár mennyire is jó az 1. rész,van mág hova fejlődni...(azt a hülye mozgást ami a csávónak van ha van a kezébe fegyver!ATYAÚRISTEN!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...