PUBG-hírek: per és shotgun

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 6.
  • Hír
Link másolása
Sűrű nap volt a mai a PUBG Corporation számára: a vállalat eddig nem látott komolysággal lépett fel a PUBG-klónok ellen, illetve új event vette kezdetét a játékban, mely csak 72 óráig él.

Az Android és az iOS boltjaiban csak úgy hemzsegnek a battle royale-játékok, melyek mindegyike a PUBG vagy a Fortnite alapjait próbálta meg minél sikeresebben átvenni. Ezek a másolatok egyre kevésbé próbálják titkolni, hogy az eredeti játékok koppintásai, és sokszor  szembetűnően kevés saját, kreatív tartalmat mutatnak fel.

A PlayerUnkown’s Battlegrounds készítői ezt most megelégelték: két játékra, nevezetesen a Knives Out és a Rules of Survival klónokra hatalmas bírósági per vár. A PUBG Corporation által beperelt játékok mindegyike a kínai NetEase cég tulajdonában áll, és mivel korábban semmilyen negatív következménye nem volt a népszerű battle royale-cím másolásának, így szinte egy az egyben lemásolták a PUBG részleteit, legyen szó a térképről, a járműmodellekről vagy a győztesnek járó csirkéről.

Időközben pedig új event indult a PUBG szerverein, jelenleg 4 fős csapatokban harcolhatnak a játékosok Miramarban új szabályok szerint: egyrészt a biztonságos zónák jóval kisebbek, mint általában, így a játékosok jóval közelebb lesznek egymáshoz. Másrészt pedig a gyűjtögethető eszközöket is ennek megfelelően korlátozták; a közelharci és shotgun fegyvereken kívül csak az öklünkre támaszkodhatunk. Az új játékmód április 8-ig lesz elérhető mindenki számára.

2.
2.
GAMEROD
Összes mobiljáték valaminek a koppintása, a 80-as években sem tudtak a videojáték klónokkal mit kezdeni, most se fognak, kimerül annyiban hogy az, de mégse.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...