Hearthstone - itt a The Witchwood összes kártyája

  • Írta: szlav
  • 2018. április 10.
  • Hír
Link másolása
Nyakunkon a The Witchwood megjelenése, épp ideje volt tehát, hogy a Blizzard lerántsa a leplet a legfrissebb kiegészítő utolsó lapjairól is. Vérszomjas worgenek, félelmetes szellemek és egy rakás más elátkozott lény vár ránk!

Április 12-én érkezik a Hearthstone legújabb kiegészítőcsomagja. A kísérteterdő 135 új lappal gazdagítja majd a Blizzard kártyajátékának felhozatalát. A bejelentés óta folyamatosan érkeztek az újabbnál újabb információmorzsák a kártyákról, de a teljes lista csak most lett elérhető. Érdemes tehát átfutni a galérián, így talán kevesebb kellemetlen meglepetés fog minket érni csütörtöktől.

Ezúttal két új "keyword" jelent meg a legújabb lapok némelyikén. A Rush feliratú lapok a Charge-hoz hasonlóan egyből támadhatnak, de az első körben kizárólag csak minionokat, az Echo jelzővel ellátottakat pedig egy körben akár többször is kijátszhatjuk, már ha azt a manánk engedi. A Kobolds and Catacombs nyomán most is érkezik egy PvE-mód, ami ezúttal a Monster Hunt nevet kapta. Ez a feature csak kicsit később lesz majd elérhető, de valószínű, hogy addig sem fogunk unatkozni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...