Bemutatkozik a Due Process, itt az első trailer

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Az indie FPS olyan taktikai játékokból merített ihletet, mint a Rainbow Six és a S.W.A.T., ám a műfaji megkötéseken túl számos érdekes újítást tartalmaz a program, melyek miatt érdemes lesz odafigyelni rá.

Ugyan a program már jóideje fejlesztés alatt áll, azonban hivatalosan csak most leplezte le a Giant Enemy Crab nevű fejlesztőcsapat.

A játék a grafikai megjelenést tekintve ugyan elmarad a műfaj jelenlegi címeitől, de nem is nagyon próbálja velük felvenni a versenyt. Sokkalta inkább az olyan érdekes újításokkal próbálnak majd kialakítani saját játékosbázist a srácok, mint a hivatalos trailerben is bemutatott tervezési szakasz. Ennek során a játékosok az adott meccs első pár másodpercében a térképen megrajzolhatják saját elképzeléseiket az akció sikeres kivitelezését illetően. Ezután ezt vagy sikerül végrehajtani, vagy nem, de egy biztos: a műfaj korábbi képviselőihez mérten jóval kötetlenebb, kevésbé komoly élményben lehet részünk.

A játék a mostanra már szokásossá vált 5v5 formációt alkalmazza a pályákon, amelyek ráadásul procedurálisan generáltak, így az anyag garantáltan nem fog unalomba fulladni.

Amennyiben a trailer, vagy a leírás felkeltette a figyelmedet, nincs más teendőd, mint ellátogatni a Giant Enemy Crab projektjének hivatalos honlapjára, ahol mindenki jelentkezhet alfatesztelőnek. Konkrét megjelenési dátumról még nem tudni, a trailer végén felvillanó „SOON” felirat egyelőre kimeríti e téren minden információinkat.

1.
1.
Matt8888
Na ez tetszik takaros kis darabnak néz ki
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...