Júliusban jön a Mega Man X Legacy Collection

  • Írta: szlav
  • 2018. április 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Harmincéves a Mega Man, és van is mivel megünnepelnünk ezt! A még idén nyáron érkező Mega Man X Legacy Collection két csomagban érkezik majd, amelyek 1-től 8-ig tartalmazzák majd az X-széria összes epizódját.

Két turnusban érkezik július 24-én a Mega Man X Legacy Collection. Az első pakk 1-től 6-ig tartalmazza majd az epizódokat, míg a csomag második fele 5-től 8-ig vonultatja fel a Mega Man X-széria modernizált változatait. Az árat is tudjuk már, a Collectionök darabjáért 20 dollárt kell majd fizetnünk, vagyis összesen 40 dollárba fog kerülni a teljes gyűjtemény.

Amellett, hogy ezzel modern rendszerekre költözteti a szériát, a Capcom egy kevés extra tartalmat is gyömöszölt a csomagba. A Mega Man X7 és X8 kapásból a jelen generációs konzolokhoz méltó, felújított látványvilággal jelentkezik, de emellett kapunk egy X Challenge módot is, melyben a nyolc rész bossai fognak össze majd ellenünk. A kollekció tartalmazza továbbá a The Day of Sigma videót is, amely elmeséli a sorozat főgonoszának történetét, valamint jön az úgynevezett Museum Mode, amely segítségével újra megnézhetjük a régi Mega Man X-trailereket. Ha úgy tűnik, hogy valami még hiányzik, akkor megnyugtatunk mindenkit, hiszen nem maradhat el a kötelező soundtrack-gyűjtemény sem.

A Mega Man X Legacy Collection 1 és 2 tehát július 24-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...