Befutott az idei Overwatch Archives event

  • Írta: szlav
  • 2018. április 11.
  • Letöltés
Link másolása
Élesedett a Retribution játékmód, megérkeztek az új skinek és highlight intrók, ismét játszható az Uprising, valamint balanszoltak néhány hőst is. Összeszedtünk mindent, amit érdemes tudni az Overwatch legújabb frissítéséről.

Április 10-től egészen a hónap végéig fut majd az Overwatch legújabb eseménye. Úgy tűnik, hogy az Archives fedőnév alatt futó esemény minden évben visszaköszön majd. Ez idő alatt elérhetőek az Archives loot boxok, melyekben a tavalyi év Uprising lootja mellett egy rakás új skin, emote, spray és sok egyéb más is helyet kapott.

És ha már az Uprisingról van szó, limitált ideig ismét játszható a 2017-ben debütált hordaszerű PvE-mód, de ami ennél is fontosabb, hogy kaptunk egy ehhez hasonló vadonatúj missziót is, amely a Retribution névre hallgat. Ezt a játékmódot az elődjéhez hasonlóan négy különböző nehézségben játszhatjuk. Az eredeti verzióban, a játék történetéhez híven, a Blackwatch ügynökeiként kell helyt állnunk, de van most is All-Heroes mód, ahol kedvünkre válogathatunk az Overwatch hőseinek teljes felhozatalából.

A Retribution nyolc évvel repít minket vissza a múltba. Az Overwatch különleges osztaga, a Blackwatch ezúttal Velencében jár egy titkos küldetésen. A misszió félre csúszik, így Reyes, Moira, Genji és McCree egy egész seregnyi Talon-katonával találják szembe magukat. A feladat a kikötőváros elhagyása, s ennek során először találkozhatunk a hamarosan érkező Rialto térkép éjszakai változatával.

A Retribution küldetés egy halom új skint is hoz magával. Reaper kap egy újabb álarc nélküli kinézetet, Mei pizsamába bújik, Moira pedig felölti a Blackwatch uniformisát. Ez persze csak néhány az új kinézetek közül, a skinek teljes galériáját az alábbi képekre kattintva találjátok:


A skinek mellett érkezett néhány új highlight intro, portré kép, spray és emote is. A lényegesebbeket természetesen közzétették az event hivatalos oldalán is, de a teljes listát a játék Hero Galleryjében kell keresnetek. Ideje lesz tehát farmolni azokat az Archives loot boxokat (melyekből egy darab kapásból jár azoknak, akik belépnek a játékba), hiszen idén is van mit feloldani!

A frissítéssel érkezett egy jókora balansz patch is, amelynek tartalmát teljes egészében ide kattintva olvashatjátok, de azért kiszemeztük nektek a leglényegesebb változtatásokat is: Zenyatta Orb of Destruction képessége 15 százalékkal lassabb lett, Reaper kissé gyorsabb lett Wraith Formban, D.Va rakétái kevesebbet sebeznek majd, ha nem pontos a találat, Mei pedig egyszerre több ellenfelet is képes lesz lelassítani. Ezek mellett jön egy "Avoid as Teammate" funkció is, amellyel megelőzhetjük majd, hogy a játék többször is egy meccsbe rakjon minket az általunk nemkívánatosnak ítélt játékosokkal.  

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...