Megérkezett a Rainbow Six: Vegas demója

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 23.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett a következő generációsnak számító Rainbow Six: Vegas egyjátékos demója Xbox 360-ra: a majd' ötszáz megás demó az Xbox Live Marketplace-en található meg.
Megérkezett a következő generációsnak számító Rainbow Six: Vegas egyjátékos demója Xbox 360-ra: a majd' ötszáz megás demó az Xbox Live Marketplace-en található meg.

Ugrás a galériához

Ha minden jól megy, napokon belül az új Rainbow Six 477 megabájtos kipróbálható változatáról is láthattok itt, a Gamekapcson egy videót, melyben a demó első 9-10 perce tekinthető majd meg.

Érdekesség, hogy állítólag Észak-Amerikából nem elérhető a letöltés, sőt nem egy - természetesen magyar, európai - olvasónk jelezte, hogy ő sem találja a demót - előfordulhat, hogy esetleg a sajtóközlemény korábban lett kiküldve, mint ahogy a feltöltés procedúrája végbement: ezen esetben kis türelmet tudunk javasolni.

7.
7.
nimat16
6.
6.
Necros
Fojesz, be van jelentve. ;) Nem kell aggódni. Ma vagy tegnap megjelent a hivatalos gépigény is. Tehát jön. Az hogy mikor, kérdés, kétféle infó van, november 23 és november 28.
5.
5.
FNorberto
Ja és ma egy párszor mondtam már hogy ma lesz demo(igaz link nélkül):D
4.
4.
FNorberto
Télleg hnem érhető el É-A-i accountokkal rendelkezőknek,aki É-A-i címet adott meg az nem látja a demo-t.Én se láttam csak 22óra fele kezdtem el a letöltés mert addigra sikerült UK accountot csinálni.Nem soká kipróbálom!
3.
3.
Bladez
Amikor azt írtátok lesz demo azthittem pcre lesz:D:DNo sebaj amúgy nagyon jó ez a 10perces "video előzetesdi"ma néztem a burning crusadet.Tetszett így tovább.
2.
2.
fojesz
PC-re hivatalosan még be sincs jelentve a Vegas. :) Csak erős sejtéseink vannak róla.
1.
1.
forzajuve89
Remélem lesz Pc-és demó is nem sokára!!!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...