Politikai csaták a Total War: Thrones of Britanniában

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 13.
  • Videó
Link másolása
Nem csupán a karddal és pajzzsal vívott összecsapásokra koncentrál a két hét múlva megjelenő Total War Saga: Thrones of Britannia. Intrikával és politikai csatározásokkal támogathatjuk királyságunk bővülését.

A 9. századi Nagy-Britannia törékeny éveiben pattanásig feszült volt a helyzet a szász népek, az északi hódítók és a skót klánok között. Függetlenül attól, hogy melyik királyság mellett tesszük le a voksunkat, nem éppen tisztességes eszközökkel szolgálhatjuk birodalmunk érdekeit. 

Lesz itt minden: megvesztegetés, elrendezett házasságok, gyilkosságok, kémkedés - hogy csak néhányat említsünk. A politika és az intrika a Total War Saga: Thrones of Britannia szerves részét képezi.

Ha azonban a normál háborút kedveled, itt van egy összefoglaló videó arról, hogy mennyit változtak a csaták a legutóbbi részhez képest:

A Total War Saga: Thrones of Britannia május 3-án veszi be a boltokat PC-n.

4.
4.
Mufika
Én is csak ajánlani tudom...intrika annyi van benne mint a tenger, és a megfelelő moddal (ck2+) még nagyon durván historically accurate is..
3.
3.
mestermagyar
Nem mondom hogy nem lesz jobb játék tőle, csak azt hogy a CK2-t játssza az aki tényleg bele akar mélyedni a csatán kívüli világba.
2.
2.
mestermagyar
#1: Mert tele van kiskirályokkal (angolul petty king). Ők mindig is ezt a balkanizált világot ismerték, ezért badarság lenne nem a legmagasabb rangot adni a szuverén államodnak.
1.
1.
lesik20
Én szeretem a Total War-s szériát, de azé kiváncsi vagyok miért éppen Thrones lett ennek a neve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...