Újra kipróbálható lesz a PUBG Savage térképe

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 16.
  • Korai verzió
Link másolása
Visszatérnek a PUBG tesztszerverei, ahol újra megmérkőzhet egymással minden battle royale-rajongó a 4x4 kilométeres trópusi szigeten. Az érdeklődőknek érdemes sietni, mivel a teszt csupán néhány napig tart.

A mai napon kezdetét veszi a PlayerUnkown’s Battlegrounds legújabb térképének második tesztfázisa. Az első tesztelési alkalomhoz hasonlóan ezúttal is kizárólag a PUBG zárt tesztszerverein lesz elérhető a térkép, melyhez külön kulcsra lesz szüksége minden játékosnak.

Azok, akik már az első szakaszban is be tudtak jutni a tesztszerverekre, automatikusan megkapják ezúttal is a hozzáférést a Savage pályához. Ugyanakkor az újonnan érkezők számára ismét megnyitották a regisztrációs lehetőséget a teszteléshez.

Amennyiben rendelkezel a játék PC-s verziójával, és jelenleg is pont kódot keresel a teszteléshez, nincs más dolgod, mint ellátogatni a feliratkozási oldalra, ahol csupán be kell jelentkezned a Steam-fiókoddal. Ezután rögtön hozzáférést kapsz a Steamen a PUBG „Closed Experimental Server” letöltéséhez, ahol máris kezdetét veheti a battle royale-dzsungelháború!

A regisztrációs időszak csupán április 17-ig tart, melyet a meglehetősen rövid, csupán pár napos tesztelési szakasz követ egészen április 18-ig. A szerverek várhatóan még a mai napon, vagyis április 16-án, 15 órától elérhetőek lesznek. Ha mindenképpen ki szeretnéd próbálni az új térképet még megjelenés előtt, de a jelenlegi időpontok nem alkalmasak a számodra, akkor sincs okod az aggodalomra, hiszen a PUBG Corporation még számos tesztelési szakaszt tervez a következő hónapokban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...