Nem lesz egyjátékos kampány a Black Ops IV-ben?

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 18.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértésülések szerint az idén megjelenő Call of Duty: Black Ops IV-ből kimarad a tradicionális single kampány. A Treyarch inkább egy kreatív új irányt vezet be, és inkább a multira, a kooperatív, valamint az új battle royale-módra koncentrálnak.

A Polygon névtelen, belsős forrásokra hivatkozva írja, hogy az idei Call of Duty: Black Ops IV-ből kimarad az egyjátékos kampány. Ez lesz a sorozat első olyan darabja, amiből nélkülöznünk kell a filmszerű, scriptelt jelenetekkel teli single-t.

A magazin megkereste az ügyben az Activisiont is, ám a szóvivő nem reagált a spekulációkra, annyit árult el, hogy május 17-én leplezik le a játékot, s akkor többet tudunk majd róla.

Az egyik forrás szerint bár a kampány fejlesztése elkezdődött, látszott, hogy az októberi megjelenésre nem fogja tudni befejezni a Treyarch, így inkább elkaszálta azt. Egy másik forrás úgy tudja, hogy a fejlesztők új irányba mentek el a játékkal, és inkább a multiplayerre és a zombimódra koncentrálnak. A kampány helyébe kooperatív játékmódok léphetnek a lap szerint.

Később a Kotaku is megerősítette a híreszteléseket, míg a Charlie Intel annyival egészítette ki a dolgot, hogy nagy eséllyel battle royale-módot is kapunk a Black Ops IV-ben, amit a Raven Software készít el.

Május közepén tehát több konkrétumra derül fény a shooterrel kapcsoltban. A végleges változat október 12-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

37.
37.
shatterhand
#28: Budos a munka? Te se sutnel 100pizzat ha latod 20 fogy el. Ha meg mar 10re van igeny neki se allsz, keresel helyette mast.
Minek fizessenek 50-100embert egy sztorira,ha alig toljak? Ilyen egyszeru.
Igazabol a cod addig lesz sikeres mig a statokat figyeli. Minden arrol szol. Tutira mennek. Lehet nem szeretni ojet, de a helyzet oket igazolja.
36.
36.
Duken
Szeretem a kampányt a codokban és a multit is, meg is szoktam venni de ha ebben nem lesz egyjátékos mód akkor felejtős!
31.
31.
De lesz benne battle royale, hurrá ide is bekoszon az a hulladék játékmód!
28.
28.
spikee576
Eddig mindegyik codba imadtam a kampanyt mert jovolt a tortenet a legtobb esetbe de ha ettol is megfosszak a gemereket a multi mellett akkor en dobtam is a codot es marad a bf.Remelem bukaslessz a kasszaknal.Mar igy bekurvultak a fejlesztok meg a kiado,hogy ennyitse erdemlunk meg mi gemerek,hogy kapjunk egy storyt meg multit eggyutt mint eddig.Ez 1proba nem uj irany beprobalkoznak most ezzel,felmerik az eladasokat kampany nelkul es ha joklesznek a szamok akkor sztem a kovetkezo reszekbol vegleg dobjak a kampanyt.Rafinalt kocsogok,mer budos nekik a munka de jolelni jolakar m1ik.
27.
27.
"Lapértésülések szerint az idén megjelenő Call of Duty: Black Ops IV-ből kimarad a tradicionális single kampány."

Akkor ez azt jelenti, hogy nem tradícionális kampány lesz benne. Az vajon milyen lesz?
26.
26.
oticasi
Arra 4-5 óra eröltetett kampányrasemmi szükség
25.
25.
shatterhand
Statisztika ezt dobja ki. Sztem is kar vele feccolni. Ww2 kampanyat mar a 3. kuldetesnel otthagytam.
20.
20.
Zisten
Ennek ellenére megint mindenki megveszi mert COD és megint milllllliárdokat kaszálnak vele, mert COD.
19.
19.
Marcus88
Legalább megmarad az ára,lehet venni mást belőle.
16.
16.
Neo1989
Ha ezt meglépik az 100 h kitör botrány. Még csori EA is rak a játékaiba egy 4 órás tutoriat Single címszóval. Pedig mindenki tudja h pl a BF-et nem ez adja el.
14.
14.
almaspite
Várjatok még számozott résznek fogjuk kiadni hagy dőljön a lé. Azért a cod fanatikusokon mindig elszoktam gondolkodni, mondjuk szerintem activision-ba zsenik ülnek azokba a kényelmes bőr forgószékekbe.
Vajon valaha észre veszik, hogy évente az arcukba köpnek a kedves vásárlók akik nem csak A - megveszik minden évbe a codot, B - megveszik hozzá az összes dlc is, sőt C - még igen sokan külön xboxot vagy ps is vesznek, hogy azon is codozanak...
'kooperatív módot' is kapunk vajon Zombikkal, hmm nem lenne egyszerűbb call of left four dead-nek hívni. Ezek után megfűszerezzük a 'kreatív új iránnyal', és paródiának se lenne utolsó.
13.
13.
McDuff
Jajj hát félreértettük, azóta átgondoltam, hát a Black Ops 3-ból is hiányzott a kampány Xbox 360-n és PS3-n, mondván hogy "nem bírta el" az előző generáció...ez azt jelenti, hogy már a generációváltás itt van a küszöbön!!! Most lebuktak! Biztos már javában heggesztik a PS5-re és az Xbox XONEX-ra kampánnyal együtt, majd jól meg kell vennünk újra azokra is, ki lesz ez találva, nyugi.
12.
12.
KRAT0S
Én már a MW3 óta nem vettem meg egyet sem,most bebiztosítják hogy ez ne is változzon!
Látszik hogy a 10-12 éves korosztály a célközönségük.Ők biztos megveszik majd megint a nagy semmit!...
9.
9.
markoci555
nem falaznak tovább, csak púp volt a hátukon, a sok kis hülyegyerek csak multizni akar
csak egy dolog van amit nem látnak (a játékosok): van pl egy csgo vagy akármelyik más, overwatch vagy mit tudom én mi a népszerű ebben a témakörben, ami évekig húzza, mivel csak multira épül, egyszer kell megvenni és jön a frissítés rá (jobb esetben)
ezek meg megveszik 15 ezerért évente ugyan azt... tehát most már arra se lehet fogni hogy a single miatt (is) vették

ugyan ez az eset fifa kapcsán, mindenki rohan minden évben megvenni ugyan azt mint tavaly annyiért amiből én steam-en bezsákoltam 30 játékot nyári leárazáson
7.
7.
McDuff
Helyes, végre azt csinálják, amit mindig is akartak: most már kampánnyal se kell foglalkozni csak csinosítani, foltozgatni mindig az előző rész multi részét, most mondhatjuk csak igazán, hogy most már tényleg 0 (azaz zéró) munkát/pénzt nem kell beleölniük egy részbe (és ezen a szérián dolgozik vagy 5 csapat).
Végre azzá vált a CoD, ami mindig is akart lenni! Örüljünk mi is emberek, most fog ez az 5 fejlesztőcsapat kiteljesedni igazán!
6.
6.
Ra1D3n
Hát nem tudom, a napokban nyomtam végig a WWII-t, de nem dobtam el magam tőle. Amit mondjuk rohadtul nem vágok, az az, hogy mégis mi a fasznak erőltetik azt a szar zombimódot. 10 éve még lehet jópofa, meg szórakoztató volt a World at War-ban, de basszus, én már az Advanced Warfare-ben is utáltam, sőt, a legutóbbi részben már el sem akarom indítani, mert tudom, hogy csak az agyamat kúrnám fel rajta. Na meg ha annyira fasza lenne, akkor DLC-k megjelenése után nem azon menne a hiszti más játékosoktól, hogy az alapot már a kutya se játssza... Inkább dobták volna a zombimódot...
5.
5.
crytek
Na így ez lesz az első Cod ami nem érdekel
2.
2.
Blueberry
3 év és játék se lesz,”megveheted a boltba,fel is telepítheted,még a fél hdd-det (vagy ssd) is elfoglalja,ráadásnak olyan mikrotranzakciók mint sehol máshol,de ha játszani is akarsz akkor vegyél sesionpass-t,ahoz majd kapsz két pályát”
1.
1.
Mortis
'kreatív új irány'

xxxxD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...