Csekkold le a BattleTech nyitóanimációját!

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 18.
  • Videó
Link másolása
Egy hét múlva érkezik a Harebrained Schemes körökre osztott mechás játéka, a BattleTech. Most befutott a roppant hangulatos bevezető videó, és a sztorimódba is belenézhetünk egy trailer segítségével.

A BattleTech-ben a játékosok egy zsoldoscsapatot irányíthatnak, amelyben a cél, hogy a zsarnok uralkodótól visszaszerezzék a Földet.

A BattleTech sztorija pont olyan, mint egy középkori történet, csak itt nem lovagok vannak, hanem több emelet magas mechák. 2107-re tudományos áttörést értek el az emberek, a társadalom meghódította az univerzumot, és több királyság is felépült. 2765-ben kirobbant egy minden addiginál nagyobb háború, ebbe csöppenünk bele mi is.

Lássuk, hogyan indul a játék!

A népszerű társasjáték alapján készülő BattleTech április 24-én érkezik PC-re. Az alábbi videóban pedig a sztorimódba nézhetsz bele!

4.
4.
Ooorky
1,5 óra után nyomtan egy refund-ot gog-on...

Ennyi idő alatt 4* végigtoltam a tutorial-t, 4* kifagyott/bebugzott az első küldetés valamely részén, 4* megcsodáltam az SJW karakter generálót (semleges nemű karakter, alapértelmezett avatarok több, mint fele néger), 4* megtudtam, hogy a jófiúk mind valamilyen kisebbséghez tartoznak (pl. ázsiai hercegnő), a gonoszok meg mind fehér nők/férfiak (pl. a hercegnő nagybácsija, bár nem tudom, hogy hozták ezt össze).
Már előzetesen is rengeteg rosszat lehetett olvasni a játékról, hogy egy PC fellegvár lesz, de ez már sok nekem.
3.
3.
Ooorky
#1: Azt kifelejtetted, hogy az egyik nagy birodalom konkrétan köztársaság (még ha gyakorlatilag egyetlen család is birtokolja a vezető szerepet évszázadok óta).


Szerintem az intro iszonyat gáz, anno az első Company of Heroes-ban jelent meg ez a fajta ultra low budget sz***ág, hogy képek rángatóznak meg úszkálnak jobbra-balra és már akkor is gagyi volt. A rajzfilm sorozatéhoz hasonló bevezető sokkal jobb lenne, akár a játék motorjával meganimálva. 50€-s játéktól azért többet várnék.

https://www.youtube.com/watch?v=dnBjjeNNoF8
2.
2.
Stack
Játékot egyébként nagyon várom, örök kedvenc az univerzum.

Jó hasonlat a készítők részéről a Trónok harca, csak sci-fi környezetben.
1.
1.
Stack
Van értelme szólni a cikkben szereplő pontatlanságok miatt vagy trollnak leszek csak elkönyvelve?

Ebben az univerzumban Mech-eknek hívjuk a gépeket, nem mecháknak,
A játékban nem a földet kell visszaszerezni, csak egy perifériai birodalom trónját. (Aurigan Reach)
A háborúkban részt vehetnek zsoldoscsapatok is, nem kizárólag ők vívják azokat.
A játék maga 3025-ben játszódik. 2765-ben csak a Csillagliga oszlik fel (és így jönnek létre a neo feudalista államok, de ezeket túlzás lenne királyságoknak titulálni)

Elnézést a szőrszálhasogatásért...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...