BattleTech PC

Körökre osztott taktikai stratégia mechekkel a főszerepben.

Ezekkel a játékokkal bővül az Xbox Game Pass

A múltkori rossz hír után, miszerint hét játéktól búcsúzik az Xbox Game Pass, ezúttal szerencsére jó hírrel szolgálhatunk: tizenegy új címmel viszont bővül a Microsoft előfizetéses szolgáltatása.

Kimagasló évet zárt a Paradox Interactive

A leginkább a hihetetlenül összetett stratégiai játékairól ismert Paradox Interactive rekordméretű játékosbázissal zárta 2019-et. A kiemelkedő érdeklődés a játékaik iránt a bevételeiken is meglátszik.

PDXCON: A Paradox bejelentései egy helyen

A hétvégén tartják Berlinben az idei PDXCON-t, a Paradox házi rendezvényét, ahová természetesen számos bejelentéssel készült a cég. Bemutatkozott a Crusader Kings III és a Surviving Mars utódja is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június első hete a fantasy-rajongóknak kedvez majd, hiszen érkezik a Warhammer: Chaosbane és a The Elder Scrolls Online legújabb expanziója is. Ezek mellett érdemes lesz ránézni az új X-Men-filmre is a moziban.

Megjelent a Battletech: Flashpoint - íme, a trailer!

Végre megérkezett a Battletech történetét kibővítő Flashpoint. A Harebrained Schemes meches taktikai játékának első DLC-csomagja harmincórányi sztoritartalmat ígér a legkitartóbb parancsnokoknak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az év legnagyobb megjelenésein jórészt túl vagyunk, még mindig akadnak finomságok a heti premiereket összegző listánkon. A következő napok főattrakciója a Darksiders harmadik felvonása, amelyben Fury nekimegy a Hét Főbűnnek.

Novemberben érkezik a BattleTech első kiegészítője

Harmincórányi sztorit, három új mechet és még sok más finomságot hoz a BattleTech első kiegészítőcsomagja, a Flashpoint. A játék rendezője, Mitch Gitelman egy rövid videóban foglalja össze a várható újdonságokat.

A Paradox felvásárolta a BattleTech stúdióját

Mostantól a Paradox Interactive szárnyai alatt dolgozhat tovább a Harebrained Schemes. Olyan remek taktikai játékokat köszönhetünk a vicces nevű stúdiónak mint a BattleTech, vagy a modern Shadowrun-széria.

BattleTech teszt

A Harebrained Schemes a Shadowrun után a BattleTech-széria taktikai és stratégiai részét igyekszik feltámasztani, a végeredményre pedig egy gyakorlott nekromanta is elismeréssel csettintene!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvégének nézünk elébe, lássuk, milyen friss címekkel tudjuk majd eltölteni a szabadidőnket, ha az intenzív videojátékozás mellett tesszük le a voksunkat!