Új járművel bővül a PUBG?

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 18.
  • Pletyka
Link másolása
A legutóbb patch alapos elemzése legalábbis erre enged következtetni. Elképzelhető, hogy a H1Z1 Auto Royale játékmódjához hasonló tartalmat kap a PlayerUnknown's Battlegrounds is?

A PlayerUnkown’s Battlegrounds PC-s verziójának e heti javításában olyan információkat találtak, mely egy vadonatúj járműre utalhat, amiről eddig még nem tett hivatalosan említést a PUBG Corporation.  

A járműre „armoured UAZ” vagyis páncélozott UAZ néven hivatkoznak, mely feltehetően a PUBG világából már eddig is ismert 4x4-es UAZ felturbózott típusa lehet. Ez különösen érdekes annak az információnak a tudatában, hogy a PUBG készítői még az év elején olyan terveket ismertettek, melyekben komoly szerepet kapott a járművek páncélzata és áthatolhatósága.

Így sokan joggal feltételezhették, hogy a páncélozott UAZ egyfajta ritkaság lesz a játékban, ami teljes mértékben golyóálló burkolattal tökéletes védelmet szolgáltat az utasai számára. Később azonban a készítők egy Reddit-bejegyzésben közölték, hogy a jármű egy közelgő eventhez fog kapcsolódni, melyről pontos részleteket még nem árulhatnak el. Addig is az érdeklődőknek a jármű 3D-s modelljével kell beérniük.

3.
3.
Ooorky
Szerintem ez érdekesebb hír lenne:

https://www.youtube.com/watch?v=ET8lh7BJtuM
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Miért hova akartál egy pont ugyanilyen kommentet írni ? XD
1.
1.
logic5
ÚRISTEEEEEEEEEN!!! EGY EGÉSZ JÁRMŰŰŰ??? Instant get! Ja bocsi, nem ide...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...