VR nélküli Battlezone a láthatáron

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rebellion Developments a mai napon bejelentette a Battlezone: Gold Edition megjelenését PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nindendo Switch-re, mely már VR-eszközök nélkül is játszható lesz.

Az új generációs Battlezone még PlayStation VR-ra jelent meg 2016-ban, amit később a PC-re szánt HTC Vive- és Oculus Rift-kompatibilis verzió követett. Ma azonban a készítők dobták a VR-exkluzivitást, és a teljes játékot az összes megjelent DLC-vel együtt kiadják minden jelen generációs konzolra és PC-re.

A Gold Edition tartalmazza a játék Classic Mode-ját is, amit az eredeti, 1980-as évekbeli Battlezone alapján készítettek. Továbbá a Rebellion megerősítette, hogy a VR-szemüveggel rendelkező játékosok és a többiek együtt játszhatnak co-op játékmódban - cross-platform lehetőségekről azonban nem esett szó.

A Battlezone: Gold Edition PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re május 1-jén jelenik meg, míg a Nintendo Switch-átirat valamivel később, várhatóan a nyár során érkezik.

2.
2.
zozo76hun
szerintem is ugy mar nem nagy durranas. a mostani vr jatekok szinte mindegyiket (kiveve az re7) a vr menti meg. ha nem vr lenne, sztem a kutya sem jatszana vele.
1.
1.
PaprikaJancsi
Play It-en próbáltam ki PS VR-ban (első VR élményem volt kb.) és elég szórakoztató volt, bár VR nélkül szerintem nem nagy durranás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...