Black Ops IV - az Overwatch-irány is szóba került

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 20.
  • Pletyka
Link másolása
A Call of Duty: Black Ops negyedik részével kapcsolatban egyre több pletyka lát napvilágot. A Charlie Intel most épp arról számolt be, hogy több forrása szerint is volt egy pont a fejlesztés során, amikor az Overwatch-ot akarta másolni a játék.

A Call of Duty: Black Ops negyedik részével kapcsolatban a héten már olvashattatok egy meglepően érdekes pletykát, miszerint az új felvonás teljesen mellőzni fogja az egyjátékos módot, eközben pedig a manapság egyre népszerűbb battle royale-játékmód felé veszi az irányt.

A Charlie Intel most több forrásra hivatkozva mindezt azzal fejelte meg, hogy a játék fejlesztésének egy pontján még az Overwatch- és a LawBreakers-féle hősrendszer volt a minta, ahol különböző képességű karakterek közül válogathattunk volna. Végül a korai változat a tesztkör alatt elvérzett, a kiválasztott játékosoknak ugyanis nem nyerte el a tetszését a koncepció, ami egyébként a Black Ops III alapjaira építve lett továbbgondolva. Így visszakerültek a kill streakek és minden olyan elem, ami a Call of Duty multiplayer módját népszerűvé tette korábban.

A hivatalos bemutatkozásra május 17-én, Los Angelesben egy különálló rendezvényen kerül sor.

11.
11.
#5: Fosnak én nem nevezném, de én sem tartom olyan nagyra, mint amilyennek beállítják. Egyedi, csapatban jó móka, de ennyi. Már egy éve hozzá sem nyúltam.
10.
10.
zozo76hun
4.
4.
Brenor
Overwatch nem egy tökéletes játék, sőt messze van attól, de messze az egyik legjobb multiplayer lövölde. A codokkal az a gond, hogy minden évbe kijön egy, és egyáltalán nem villanyoz fel, mert mindig ugyanazt a sémát követik, semmi eredetiség. Ow legalább egyedi.
A kampánnyal is pont ez a gond, nem rég vittem végig a ww2t és a nyomába se ér az első résznek, annyira látszik rajta a sorozatgyártás.
3.
3.
Drazhar
#2: Ők mindig a legnagyobb pénzt célozzák meg. Azt pedig rendszerint a nagy tömegnél több van, mint a kevésnél :/ Ez ilyen tripla A-kiadó féle egyszeregy.
2.
2.
Stranger
Ha egyszer az életben nem a legnagyobb tömegeket céloznák meg ezek a nagy kiadók...
1.
1.
shooter1234
Nem azért játszanak annyian az Overwatch -al, mert ilyen nagyszerű ez a hero shooter rendszer, hanem azért mert működik a játék. A csalók bannolva maradnak, a content frissítések ingyenesek, nem laggol, meg baráti a gépigénye és nem kell minden évben újra megvenni 60 euróért (meg közben a season passt 30ért).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...