A Dead Rising új részén dolgozik a Capcom?

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 20.
  • Pletyka
A Capcom hivatalos oldalán jelentette be, hogy július utolsó napján lelövik a Puzzle Fighter szervereit, az így felszabaduló erőforrásokat pedig az új Dead Rising fejlesztésére irányítják át.

A Capcom tájékoztatása szerint július 1-jén kikerül a Google Play áruházából és az App Store-ból a verekedős mobiljátéka, a Puzzle Fighter. A játékosok ezt követően még a hónap végéig, azaz július 31-ig gyepálhatják egymást, a szervereket ugyanis akkor lövik majd le.

A tavaly novemberben megjelent verekedős cím rajongói kárpótlásként 10 ezer játékbeli valutát kaptak, illetve az összes helyszín és játszható karakter ingyenes lesz számukra.

A japán kiadó emellett azt is elhintette, hogy az így felszabadult erőforrásokat a Dead Risingra irányítják át, ami azt is jelentheti, hogy készül az ötödik rész.

10.
Necreon
A negyediket épp a humble monthly dobja utánatok, akit érdekel. Ha netán valaki behúzná de a RUINER hidegen hagyja, fair ellenértékért (4$ körül) elvinném.
9.
LexerTheFirst
#8: De legalább úgy látszik jönnek az exek Xboxra!
8.
Csak most mar felejtsuk el az idoszakos exkluzivitast meg hasonlo debilsegeket!
7.
zozo76hun
az elso resz nagyon jo volt, ujszeru, xbox 360-on, de az utana kovetkezok mar nem tudtak lekotni.
5.
Daks frappáns tesztje anno már rávett a cuccra, ez egy fasza franchise, s ezért várom is az új részt, de remélem telepakolják újításokkal.
Új zombi típúsokkal, új fegyverekkel, helyszínekkel, meg mindennel.
3.
crytek
Nem bukott elég nagyot a 4 ezekszerint
2.
GAMEROD
Inkább új Resident Evil-re vagy a RE2 remake-re koncentráljanak. Dead Rising-ből már kifogyott a szufla, még úgyis, hogy a legutóbbi része valami bárgyú paródiára hasonlít.
1.
kastorhun
Felesleges!
Egyébként is nem úgy volt hogy nem lesz belőle több rész?
Nem hinném hogy ebből a zombi hentelde témából annyira sok mindent ki lehet még hozni, pláne nem ilyen kivitelben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...