Ezek a Games with Gold májusi játékai

  • Írta: szlav
  • 2018. április 22.
  • Akció
Jövő hónapban sem járnak rosszul az Xbox Live Gold-tagsággal rendelkezők. Xbox One-on tölthető lesz a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, a 360-asok pedig a Vanquish-t zsebelhetik majd be.

Japán felől fúj a szél májusban és olyan címeket hoz a goldosoknak, amikre senki sem panaszkodhat. Xbox One-on a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain lesz a következő hónap nagy durranása - aki elkövette azt a hibát, hogy eddig még nem szerezte be, annak mostantól nem lehet semmi kifogása. Ha pedig rongyosra pörgettétek már a Metal Geart, akkor meglengethetitek az ütőt a Super Mega Baseball 2-ben.

Az előző generáció sem jár pórul. Xbox 360-on a Vanquish jár majd az előfizetőknek - ha még nem volt szerencsétek ehhez a villámgyors TPS-hez, akkor most feltétlenül próbáljátok ki. Végül, de nem utolsó sorban, elérhető lesz a Sega Vintage Collection: Streets of Rage is, amely tartalmazza mind a három klasszikus brawlert, egyenesen a '90-es évekből. Ezek a 360-as címek természetesen Xbox One-on is játszhatóak lesznek.

11.
Necreon
Vanquish kapcsán - a remasterekből lesz valami? Amazonra kikerült tavaly novemberben egy gyorsan eltüntetett Bayonetta + Vanquish PS4 / X1 bundle kiadás (2 játék egyben, nem konzollal együtt), gyorsan eltüntették és azóta sincs semmi.

Egyszer végigvittem PC-n a Bayonetta-t de annyira imádom hogy simán megvenném még egyszer konzolra.
8.
crytek
Atomkotta. MGS V és Vanquish nemsokára feltűnik akkor egy Humbleban. Ennyi
7.
zozo76hun
#6: egy palya, de marha nagy
6.
Thor Vath
#5: E logikával a GTAV meg egy pályán van :)
5.
LexerTheFirst
#3: Igazából maga a játék is két pályán van, Afganisztánban és az Angola Zair határon
4.
RangerFox
#3: Az a Ground Zeroes volt. Az az előzmény játéka a PP-nek.
3.
NemecsekErno
#1: Egyszer próbátam valamelyiket, de igaz lenne, hogy csak egy pályából áll a MGS? Valami hadifoglyokat kellett kiszabaditani egy bázisról, jó sokszor kinyítak közben, és amikor végre sikerült, az egész véget is ért.
Vagy én hagytam csak ki valamit?
2.
kamgecam
Jó hónap a boxosoknak! :)
1.
LexerTheFirst
Ezek nagyon jó címek! A Phantom pain jó kis game, ha Neked a játékmenet a fontos. Ez inkább a "Hogyan" játék és nem a "Miért" játék, mert a story elég csapongó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...