Ezek a Games with Gold májusi játékai

  • Írta: szlav
  • 2018. április 22.
  • Akció
Link másolása
Jövő hónapban sem járnak rosszul az Xbox Live Gold-tagsággal rendelkezők. Xbox One-on tölthető lesz a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, a 360-asok pedig a Vanquish-t zsebelhetik majd be.

Japán felől fúj a szél májusban és olyan címeket hoz a goldosoknak, amikre senki sem panaszkodhat. Xbox One-on a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain lesz a következő hónap nagy durranása - aki elkövette azt a hibát, hogy eddig még nem szerezte be, annak mostantól nem lehet semmi kifogása. Ha pedig rongyosra pörgettétek már a Metal Geart, akkor meglengethetitek az ütőt a Super Mega Baseball 2-ben.

Az előző generáció sem jár pórul. Xbox 360-on a Vanquish jár majd az előfizetőknek - ha még nem volt szerencsétek ehhez a villámgyors TPS-hez, akkor most feltétlenül próbáljátok ki. Végül, de nem utolsó sorban, elérhető lesz a Sega Vintage Collection: Streets of Rage is, amely tartalmazza mind a három klasszikus brawlert, egyenesen a '90-es évekből. Ezek a 360-as címek természetesen Xbox One-on is játszhatóak lesznek.

11.
11.
Necreon
Vanquish kapcsán - a remasterekből lesz valami? Amazonra kikerült tavaly novemberben egy gyorsan eltüntetett Bayonetta + Vanquish PS4 / X1 bundle kiadás (2 játék egyben, nem konzollal együtt), gyorsan eltüntették és azóta sincs semmi.

Egyszer végigvittem PC-n a Bayonetta-t de annyira imádom hogy simán megvenném még egyszer konzolra.
9.
9.
Csoki80
8.
8.
crytek
Atomkotta. MGS V és Vanquish nemsokára feltűnik akkor egy Humbleban. Ennyi
7.
7.
zozo76hun
#6: egy palya, de marha nagy
6.
6.
Thor Vath
#5: E logikával a GTAV meg egy pályán van :)
2.
2.
kamgecam
Jó hónap a boxosoknak! :)
1.
1.
LexerTheFirst
Ezek nagyon jó címek! A Phantom pain jó kis game, ha Neked a játékmenet a fontos. Ez inkább a "Hogyan" játék és nem a "Miért" játék, mert a story elég csapongó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...