Stormdivers - a Resogun fejlesztőinek új játéka

  • Írta: szlav
  • 2018. április 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A káprázatos neon shoot 'em upjairól híres Housemarque stúdió bejelentette a legújabb játékát. A Stormdivers eltér az eddigi formulától, egy olyan multiplayer-központú címet kapunk, amely kicsit sem hasonlít a cég korábbi munkáira.

A vad színvilágú, pörgős shoot 'em upokra specializálódott Housemarque egy vadiúj játékot jelentett be. Az új cím viszont ezúttal nem egy felülnézetes arcade játék lesz - bemutatkozik a Stormdivers.

Egy csendes erdő, ködbe burkolózó növényzet és egy hatalmas vihar - ennyit láthatunk egyelőre a többjátékos módra kihegyezett új címből. Látványvilágát tekintve elég nagy váltás ez a megszokotthoz képest, s úgy hangzik, hogy a játékmenet szempontjából sem fog sokban hasonlítani a Housemarque korábbi projektjeihez. A készítők egy állandóan bővülő, folyamatos szolgáltatásként frissülő akciójátékként tekintenek a Stormdiversre.

Az előzetes mellett fellőtték a játék hivatalos weboldalát is, ami persze szintén nem árul el sokat. Platformokról, illetve megjelenési dátumról még nem tudunk pontosan nyilatkozni, de korábban már keringtek pletykák arról, hogy a stúdió egy PC-s címen dolgozik, így elég valószínű, hogy számítógépen tiszteletét teszi majd a Stormdivers.

4.
4.
B-Shaggy
A zene és az infók alapján valami Unreal Tournament - féle cuccra tippelek. Multiplayer utálat ahogy nézem már elindult.
2.
2.
MikelGun82
Várom h mi lesz belőle ;)
1.
1.
crytek
"egyelőre a többjátékos módra orientált" Eddig volt érdemleges..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...