Stormdivers PC, PS4, XBOXONE

Multiplayer-orientált akciójáték a Resogun és a Nex Machina fejlesztőitől.
Típus:

Jegelték a Stormdivers fejlesztését

A Housemarque fejlesztőcsapat idén ünnepli a huszonötödik születésnapját, melynek kapcsán komoly bejelentésekkel készülnek a közeljövőben. Az már biztos, hogy a Stormdivers nem lesz a meglepik között.

Stormdivers - jelentkezz a bétatesztre!

A Housemarque battle royale-játéka is képviseltette magát a Kinda Funny Games Showcase-en, a fejlesztőcsapat egy új trailer társaságában jelentette be, hogy elindult a regisztráció a bétatesztre.

Stormdivers - befutott az első gameplay videó

A sci-fi battle royale-játék megkapta az első játékmeneti videóját. A műfajhoz képest ugyan komoly változást nem ígér a Stormdivers, de a viharok és forgószelek látványa mégis izgalmassá teszi a koncepciót.

GC 2018: Akciódús előzetesen a Stormdivers

Miután a twin-stick shooterekre nem volt olyan nagy a kereslet, a Housemarque csapata úgy döntött, bepróbálkozik a battle royale műfajjal is. A Stormdivers azonban különböző osztályokkal és kooperatív lehetőségekkel hódit.

GC 2018: Stormdivers - teaser hangol a bemutatóra

A Housemarque mulitplayer címét ugyan már áprilisban bejelentették, ám azóta sem lehetett pontosabban belőni, hogy mégis mire számíthatunk. Most azonban a helyzet változni látszik, új teaser előzetes érkezett.

Stormdivers - a Resogun fejlesztőinek új játéka

A káprázatos neon shoot 'em upjairól híres Housemarque stúdió bejelentette a legújabb játékát. A Stormdivers eltér az eddigi formulától, egy olyan multiplayer-központú címet kapunk, amely kicsit sem hasonlít a cég korábbi munkáira.