Destiny 2 - ilyen lesz a Warmind DLC

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bungie a tegnapi livestreamben lerántotta a leplet a Destiny 2 második fizetős DLC-jéről, a Warmindról. A kiegészítőben visszatérhetünk a Marsra, ám ezúttal nem a vörös sivatagokhoz látogatunk, hanem a bolygó jégsapkájához.

A Warmind sztorija a Mars olvadó jégsapkájára kalauzolja a játékosokat. Rasputin felébredt, ahogyan a serege, a Grasp of Nokris is, akik szorgalmas méhkasként szolgálják urukat. A játékosok egy elveszett Őrző, Ana Bray oldalán harcolhatnak. A hölgy a múltja után kutat, miután rájön arra, hogy a vörös bolygó olvadó gleccserei alatt sötét titkok lappangnak.

Az új Hellas Basin landolási zónában különböző publikus eventeken vehetünk részt. Kapunk egy új endgame tartalmat is: ez lesz az Escalation Protocol, melyben a védő játékosok a Grasp of Nokris hordában támadó seregével csapnak össze. A támadások folyamatosan erősödnek, a hetedik hullámban már öt főellenséggel nézünk farkasszemet.

Ebben a hordamódban egyedi jutalmakat szerezhetünk, friss páncélkészleteket és fegyvereket zsebelhetünk be. Minden héten új bosst kapunk, egyedi zsákmánnyal - ha a teljes szettre gyúrunk, akkor öt héten át kell helytállnunk.

A DLC-ben frissül a PvP-mód is, amely a ranked kompetitív módra (Glory) és az alkalmi mókázásra (Valor) is kínál alternatívákat. Legyünk bármennyire képzettek, az új Crucible rendszer remek szintezési élményt nyújt bármilyen játékosnak. Ha ügyesek vagyunk, egyre fentebb kapaszkodhatunk a ranglistán. Ezentúl továbbá minden szezonban egy exkluzív PvP-fegyver ütheti a markunkat.

A fejlesztők még több egzotikus buffot készítettek a fegyverekhez, ezekből is láthattunk ízelítőt a közvetítés során.

A kiegészítő két új strike-ot tartalmaz, a Strange Terraint és a Will of the Thousandset, a PS4-játékosok pedig mindezt megfejelhetik a The Insight Terminusszal. A Leviathan raid második lairjét Spire of Starsnak hívják, és nem sokkal a Warmind premierje után élesedik.

Apró, de régóta áhított funkció, hogy a játékosok immár testre szabhatják saját emote-kereküket a menüben, és a D-pad minden gombjához hozzárendelhetünk egy egzotikus emote-ot.

A DLC-t a Bungie és a Vicarious Visions közösen rakja össze. A csomag május 8-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re 20 dolláros áron. Még több screenshot a galériánkban!

3.
3.
Aanash
Kicsit olyan mintha Crota ès az Iron lordos dlc-k szerelem gyermeke lenne csak a Marson. Új enemyről valami?
2.
2.
Dark_Temptation
fél órás campaign 10 óra grind és raid :D semmi értelme... :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...