Dán akció a Steamen

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 25.
  • Akció
Link másolása
Az eheti Steam Midweek Madness rendkívül érdekesre sikerült, ugyanis a sokszínű és izgalmas leárazott játékok mindegyikében egyetlen tényező közös: ez pedig nem más, mint Dánia.

Hatalmas akciókra számíthatnak a Steam-felhasználók ezen a héten: a dániai kötődésű játékok – legyenek akár a kiadók, a fejlesztők vagy a designerek dánok – akár 90 száalékos kedvezménnyel szerezhetőek be a napokban.

Az akciós listán olyan alkotásokkal találkozhatunk, mint a méltán népszerű, AAA-kategóriás bérgyilkosszimulátor Hitman-széria, vagy a koppenhágiai Playdead fejlesztőcsapat két rendkívül sikeres és elismert disztópikus platformjátéka, az Inside és a Limbo.

Hatvanhat százalékkal olcsóbban juthatunk hozzá a zseniális minimalizmussal készült ügyességi ritmusjátékhoz, a 140-hez, de mellette még olyan nagy sikerű free-to-play játékok kiegészítői is akciósak, mint a Heroes and Generals

Csak hogy még néhány érdekesebb címet megemlítsünk a listáról, jelentős árcsökkenéssel vásárolható meg a Deep Rock Galactic, a sci-fi környezetben játszódó lopakodós Echo akciójáték, a Silent Age, az Expeditions: Viking és a Trailmakers is. Az alábbi linkről is elérhető akciósorozat egészen péntekig, vagyis április 27-én este 7-ig tart.

3.
3.
Mufika
A swédeknek jobban örültem volna...:p
2.
2.
GAMEROD
Hitman persze nincs benne, csak ilyen Sega Genesis korszakot idéző valamik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...