Megjelent a Harry Potter: Hogwarts Mystery

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Végre nem kell tovább várni a baglyokra, hogy meghozzák a levelünket a Roxfortból, mostantól bárki varázsló lehet - már aki rendelkezik androidos vagy iOS-es telefonnal, illetve tablettel.

Megjelent a Harry Potter: Hogwarts Mystery. A telefonra és tabletre szánt játék teljesen ingyenes – ugyanakkor tartalmaz mikrotranzakciós elemeket –, a letöltéséhez nincs is más dolgunk, mint Android esetében ellátogatni ideiOS esetében pedig erre a linkre.

A játék az 1980-as évekbe kalauzolja el az önjelölt varázslótanoncokat, akik a roxforti tanórák mellett meglátogathatják a filmekből ismert fontosabb helyszíneket. Emellett persze a legtöbb „varázslós” dologban kipróbálhatjuk magunkat, legyen szó varázslásról, párbajról vagy kviddicsről.

4.
4.
razipapi
#3: Tényleg az sajnos. Nem tudom mi kéne hozzá ,hogy legyen egy jó HP játék.
3.
3.
Kraudo
Kár volt rá várni. Ingyen is drága.. Nagyon rossz játék.
1.
1.
Ezt kiszúrtam tegnap és úgy döntöttem, hogy mivel nem rég újítottam telót (az előzőt sikerült szétzilálni atomokra egy pro leejtéssel), hogy kipróbálom ezt a játékot.

Ránéztem az értékelésekre és ott írták a népek, hogy ez is az az energiafogyós megoldás, hogy alig lehet vele játszani... De pontosan nem tudom, mert ez engem attól is elrettentett, hogy letöltsem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...