Képeken a Final Fantasy XIV következő frissítése

  • Írta: szlav
  • 2018. április 26.
  • Képek
Link másolása
A Square Enix közzétett egy halom screenshotot a közkedvelt Final Fantasy-MMO 4.3-as frissítéséről. Az Under the Moonlight címmel ellátott update egy vadiúj raiddel és pár új funkcióval bővíti az online játékot.

Egy újabb helyszínnel bővül a Return to Ivalice raidsorozata. Ismét egy Final Fantasy XII-ből ismerős környékre látogathatunk el, hamarosan megnyílik ugyanis a Ridorana Lighthouse. Emellett kapunk pár egyéb funkciót is, amelyek megkönnyíthetik majd az életünket.

Mostantól különböző szerverek között is csatlakozhatunk egy-egy linkshellhez, átalakul a Glamour Dresser is, valamint kapunk a házunkhoz egy vendégkönyvet, amellyel figyelemmel követhetjük a látogatóinkat, s üzeneteket is hagyhatunk a ház tulajdonosának.

A május végén érkező frissítés weboldala egyébként folyamatosan bővül újabb és újabb információkkal, így ha első kézből akartok értesülni minden apróságról, akkor érdemes lehet időnként visszalátogatni oda. Trailert sajnos még mindig nem kaptunk, de érkezett néhány kép, amelyeket alul össze is szedtünk nektek:

 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...