Ingyen kipróbálható lesz a For Honor

  • Írta: szlav
  • 2018. április 29.
  • Akció
Link másolása
Ha nincs program a jövő hétvégére, akkor nekünk van egy tippünk, hogy mivel üthetitek el az időt. Akinek pedig tervben volt, hogy beszerzi a For Honort, annak is van egy jó hírünk, ugyanis jókora leárazások jönnek.

Fényesítsétek ki a páncélt és élezzétek a fejszét - három napig ingyen kipróbálható lesz a For Honor! A multiplayer akciójáték május 3-6. között lesz díjmentesen játszható PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt.

Az egyedi harcrendszerű kaszabolós játék mindegyik módjába belekóstolhattok - ez tartalmazza a PvE- és PvP-módokat, valamint a sztorirészt és az Arénát is. Aki pedig úgy dönt, hogy később megvenné a játékot, annak szintén érdemes lehet tenni egy kört a hétvégén, hiszen minden megszerzett loot és XP továbbvihető majd a teljes, megvásárolt verzióba.

És ha már vásárlásról van szó: az ingyenes hétvége folyamán, s azt követően egészen május 15-ig elég komoly leárazással vehetjük meg a Ubisoft játékát. Hatvanhét-hetvenöt százalékot spórolhatunk attól függően, hogy milyen platformon, illetve melyik verziót szeretnénk bezsebelni.

Ha kimaradt tavaly a For Honor, és utánaolvasnátok, hogy miről is van szó, akkor ajánljuk figyelembe a tesztünket, melyet ide kattintva olvashattok.

8.
8.
adamsfamily
#7: Meg van még a játék.Most készülök eladni,mert ha van időm játszani,akkor inkább a R6 siege,vagy a horizon 3 megy.A multit is próbálgattam,de annyira nem nyűgözött le.Embere válogatja.
7.
7.
#5: A kampány enyhe túlzással csak botokat dob az arcodba, gyakorlatilag egy elnyújtott tutorial az egész. Nyilván unalomba fullad. Én be sem fejeztem. A multi a játék lelke (már ha működik), teljesen más valós emberek ellen játszani - bár gondolom ez evidens. Szerintem próbáld meg újra, amikor ingyenes, tuti könnyebben találsz meccset.
6.
6.
Lorthirash
#1: Ez a játék nem tökéletes összességében szerintem egy nagyon egyedi én ötletes játék, azonban a legtöbbeknek egy picit nehéz, a játékosokkal szerintem nincs baj én nem nagyon tapasztalok olyat hogy sokat kell várni.
5.
5.
adamsfamily
Sehol nem volt egy demo róla,csak ugye a béta.Pár hónapja akciós volt és megvettem.Mit ne mondjak,kidobott pénz volt.Nem valami nagy eresztés a játék.A harcrendszere az elején érdekes,de a sztori mód hamar unalomba fullad,mert az egész játék csak ennyiből áll,hogy darálni kell.Egyet megölsz és jön a következő fazon,aki ugyanúgy néz ki és ugyanúgy harcol innentől kezdve a harcrendszer hamar elveszti a varázsát.Multiban pedig katasztrófa,mert van olyan mód,ahol nem talál játékost negyed óra alatt sem.A meccsekből pedig engem 6-ból 3-szor kidobott.
3.
3.
Shannaro
#1: Érdekesnek tartom, hogy miután gyakorlatilag lehülyézed azokat, akik kipróbálják, még ha ingyen van is, van képed utána írni, hogy nem támadásként mondod.... Az emberi pofátlanság határtalan...

Szerintem szórakoztató, és nem sok ilyen skill alapú játék van hasonló kiszerelésben.
1.
1.
Blazkowicz
"A tavalyi év egyik legsikeresebb akciójátéka" Ez azért így durva... Lehet, hogy pénzügyileg az elején durrantott, de a kutya nem játszik vele az oltári nagy rajongókon kívül és akinek van egy kis esze, talán az ingyenes hétvégén sem fogja erre pazarolni a drága idejét. De ti tudjátok, nem támadásként mondom. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...