Lokálból tölthető a FIFA 07 legfrissebb javítása

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 26.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett a FIFA 07 első komolyabb javítása, melynek magyar verzióját tőlünk is letölthetitek. A fájl mindössze hat megabájtos, ám rengeteg dolgon változtat!
Megérkezett a FIFA 07 első komolyabb javítása, melynek magyar verzióját tőlünk is letölthetitek. A fájl mindössze hat megabájtos, ám rengeteg dolgon változtat!

Ugrás a galériához

A magyar változatokhoz készült patch feltelepítése után a kapusok nyesett és ívelt passzai pontatlanabbak lesznek, továbbá a játék adatbázisa is frissül: 257 új játékost, kb. 2500 új felállást, posztot és 13 szerkesztett focistát üdvözölhetünk a virtuális sportörömök közepette. Az EA srácai nem egy fagyási problémát is megoldottak, így értelemszerűen szinte kötelező jelleggel bír az alant található kis fájl letöltése!

FIFA 07 - Javítás letöltése (6,17Mb)

5.
5.
Bindár
Sziasztok segítsetek nekem!!!!!!!!!!!!!sürgősen kéne a FIFA 07 Regisztrációs kódja ha valakinek megvan az létszi írjon nekem itt az MSN-címem!!!!tihenrryrobert12@freemail.hu!!
Kérlek segítsetek nekem
4.
4.
tibby123
Sziasztok segítsetek nekem!!!!!!!!!!!!!sürgősen kéne a FIFA 07 Regisztrációs kódja ha valakinek megvan az létszi írjon nekem itt az E-mail címem:www.tibby123@citromail.hu vagy www.trestyanszki12@freemail.hu és itt az MSN cimem:fasza-gyerek@hotmail.com létszi segítsetek nekem!!!!!!!!!!!!

3.
3.
Lordbudha
Hello már nagyon rég játszom vele és még mindig nemtok online módban játszani még pár javítócsomag közül 1et se tudok felrakni.. Valaki tudna segíteni? Msn: ffarkass@vipmail.hu
2.
2.
Gyurma1200
valaki segítsen már mert nem tudok játszani neten és ez már borzastróan idegesít!!!!valami pach kell!és ha letöltöm ezt a javítólekvárt ezt se tudom feltenni.áááááááááááááá

pedig neten jobb lenne élő emberkékkel.a gép ellen már ku.va unalmas.

HELP.VALAKI LÉGYSZI SEGÍTSEN.

ELŐRE IS KÖSZI

gyurma1200@citromail.hu
nagyon megköszönöm ha valaki segít.

szép napot
1.
1.
Fermaister
Értem én hogy javítás de hogy teszem fel?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...