A Techland adja ki a Call of Juarez-címeket

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 30.
  • Biznisz
Link másolása
A lengyel kiadó bejelentette, hogy megszerezte a Call of Juarez-sorozat kiadási jogát a Ubisofttól - pontosabban inkább visszakerült a fejlesztőhöz. Ennek hála a Gunslinger visszakerült a digitális boltokba.

A Call of Juarez fejlesztője, a Techland bejelentette, hogy megszerezte a széria kiadási jogait a Ubisofttól. A sorozat jövője tehát biztosítva van.

Márciusban kaptuk a hírt, miszerint a Call of Juarez: Gunslinger kikerült a Steam, az Xbox Store és a PlayStation Store kínálatából, de mostantól újra kapható lesz a vadnyugati FPS.  A Valve boltjában 33 százalékos kedvezménnyel ünneplik a visszatérést.

A jogi hercehurca véget ért, és a lehető legjobb helyre került a sorozat, azaz magához a fejlesztőhöz. A Ubisoft ezek szerint lemondott a frencsájzról, de szerencsére a lengyeleknek még terveik vannak vele.

Aki nem tudná, a Techland 2016 júniusától már nem csak játékfejlesztéssel, hanem kiadással is foglalkozik Techland Publishing néven.

9.
9.
crytek
#8: Nem csak a maga idejében most is jó cucc.
8.
8.
Nagyerecsakide
C. of J. jó volt a maga idejében. Meg is izzasztotta anno a vga-kat az őrült pap és az indián gyerek vadregényes története...
7.
7.
LexerTheFirst
#6: Még ha a játék egyébként zseniális is volt
6.
6.
LexerTheFirst
#4: Sajnos a játék anyagilag hatalmas bukta volt, így nem valószínű hogy folytatják. A Crytek összes stúdiója benne volt, nem fogyott eléggé és nem dobta meg eléggé a konzoleladásokat, szóval a Microsoft is érezte egy kicsit.
4.
4.
Ooorky
#2: Crytek inkább Ryse 2-t hegeszthetné xbox x-re meg PC-re ... Kora középkori/Bizánci környezetben ütne.
2.
2.
crytek
Bárcsak a Crysis jogok is visszaszàllnànak a Crytekhez és jönne minden évben mint a Codok.
1.
1.
Zsír! A Gunslinger szerintem egyértelművé tette, hogy van még igény ilyen shooterekre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...