State of Decay 2 - újra itt a zombiapokalipszis

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 2.
  • Videó
Link másolása
A sajtó képviselői már kipróbálhatták az Undead Labs nyitott világú kooperatív túlélőjátékát, így egy csomó friss látnivaló érkezett. A közönség se csüggedjen, a május 22-i premier előtt egy technikai bétateszten vehetnek részt.

A szaksajtó előzetesei már élesek, így nem maradunk friss látnivalók nélkül. A fejlesztők jóvoltából ráadásul most esélyed van arra, hogy még a megjelenés előtt kipróbáld a bétát, ha ezen a linken regisztrálsz rá.

A kooperatív elemekkel felvértezett túlélőjáték egy szimpla TPS-ként is megállja a helyét, számos lőfegyver és közelharci alkalmatosság közül szemezgethetünk - egy csavarhúzó a fejbe, és a holtaknak azonnal végül. Ráadásul kapunk egy drámai sztorit is, amely túlélők egy csoportjáról szól; érdekes karakterekkel találkozunk és bonyolult emberi kapcsolatoknak lehetünk tanúi.

Természetesen az erődépítés sem marad ki a mókából, hiszen a játék lényege az, hogy minél tovább életben maradjon a kis közösségünk. A legfrissebb gameplay trailert fentebb találod, az ingame látnivalókat pedig a szöveg alatt.

A State of Decay 2 május 22-én jelenik meg PC-n és Xbox One-on.

Képek:

21.
21.
Duken
#20: Nem is a sztoriról beszéltem mélység kapcsán hanem a játékmenetről, kraftolás,felfedezni való tudod ilyesmikre. :)
20.
20.
frankdelgado
#12: Nagy mélység ne legyen benne, mert tériszonyom van. De amúgy jöhet dráma, mert szeretek sírni a játékok alatt. Legyen benne ameikai zászló, meg kutya. Meg legyen benne szó a kekszuálisan zaklatott, de ma már jól kereső hálivúdi szinésznőkről, meg az elnyomott négerekről.
19.
19.
frankdelgado
#7: Szóval mindenki aki exet akar gépet vesz, de nem mindenki veszi az exet, aki a gépet. Vágom ám!
17.
17.
supair
Gamepassban lesz a nulladik percétől fogva.Úgy látom jó irányt vettek az elődhöz képest.....na de hónap vége felé kiderül.
10.
10.
markoci555
4. Do not allow others to watch you play the Game

hajaj, ki kell küldeni a szobából mindenkit :D
7.
7.
delphijos
#5: Persze lehet gúnyolódni - és már többször mondtam hogy valóban előfordul hogy egy ex címet túlértékelnek ami szintén nem szerencsés - de senki se mondja hogy hogy csak ex címekkel szabad játszani. Azt se hogy minden ex 10 pontos. Azt se hogy majd minden tulaj megvesz minden exet. De egy jó ex az remek marketing, elkötelezettséget mutat, szóval igenis van vásárlásra ösztönző ereje. Nekem az X vételénél igszámított a Forza, FH, QB, és olyan 360 ex cimek játszhatósága amik kimaradtak.

Amúgy ezen is mindig megy a sírás, hogy a boxosok nincsenek “békénhagyva” a nekik szóló topikokban, aztán ha nem jön senki “trollkodni” akkor meg kel valami provokáló komment hogy utána megint lehessen sírni....
6.
6.
Duken
#5: Nem mindenki csak azok akik átlátják a játékipart. Meg mással is szabad játszani de a többiben igazad van. Az exkluzív címek adnak el leginkább egy konzolt. Nem pont egy State of Decay de egy Halo, Gears vagy God of War, Spiderman simán lehet system seller kaliberű.
5.
5.
frankdelgado
Akkó jó, mert itt mindenki azt mondja, h mással nem is szabad jáccani, mint exklúzívval, mert az adja el a gépet.
4.
4.
zozo76hun
#3: xbox es pc, tehat ms exkluziv.
3.
3.
frankdelgado
Tessék mondani, ez exklúzív?
2.
2.
almaspite
Nem rossz játék volt az előző. Moderek meg külön kiszínesítettek a játékot. Már csak egy kis történet kellene bele, és totál rendbe lenne a dolog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...