Visszafelé kompatibilitást kap a Saints Row 2

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 2.
  • Hír
Link másolása
Újabb játékkal bővül a Microsoft visszafelé kompatibilitási listája: a mai naptól kezdve válik elérhetővé Xbox One-on a Saints Row 2, remek szórakozást nyújtva az open world játékok szerelmeseinek.

A THQ 2008-ban megjelent akciódús remekműve igazi különlegességnek számított a maga idejében: a nyílt világhoz társuló co-op során a játékosoknak lehetősége nyílt a teljes single player kampányt barátjukkal közösen végigjátszani. Ennek és a későbbi részekhez mérten kevésbé extrém történetnek köszönhetően rengeteg rajongó számára még ma is a legnépszerűbb része a Saints Row-szériának, így a visszafelé kompatibilitás nyilván sokak érdeklődését keltheti fel.

Ahogyan az Xbox One hasonszőrű címei esetében lenni szokott, minden felhasználó, aki már korábban megvette a Saints Row 2 előző generációs Xboxra szánt verzióját, az most Xbox One-on is játszhat vele, elég csak betennie a játék lemezét, vagy letölteni a programot a konzol online áruházából. Mindkét esetben letölti a rendszer a teljes játékot a konzol merevlemezére, így az online kapcsolat nélkülözhetetlen a Saints Row 2 feltelepítéséhez. Emellett természetesen lehetőség nyílik a játék megvételére is a jelenlegi 9,99 dolláros áron.

1.
1.
Bnecne
Ha valakit érdekel akkor érdemes gyakran nézi az akciókat múltkor 500ft-ra kijött az első két rész
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...