Hatalmas frissítés előtt a PUBG

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 2.
  • Letöltés
Link másolása
Holnap élesedik a PlayerUnknown’s Battlegrounds 12-es számú frissítése, mely a játék 1.0-s verziója óta a legnagyobb változtatásokat hozza el a program életébe. Izomautó, új fegyver és átdolgozott menü várható.

A 12-es számú javítás módosítani fogja a fegyverek erőviszonyát, megváltoztatja a sebzésüket és az újratöltésükhöz szükséges időt. Változni fognak a fegyverkiegészítők is, illetve érkeznek a 3x-os és 6x-os nagyítású célzók. Emellett egy új SLR fegyverre, valamint az újradolgozott Miramar pályára és egy vadonatúj izomautóra számíthatunk.

A korábban beígért pályaválasztási lehetőség és egy teljesen átalakított menürendszer is a patch része lesz. Ezenfelül még számos változtatás várható, a teljes lista az alábbi linken érhető el. A frissítés a holnapi napon, vagyis május 3-án a hajnali 4-től tervezett karbantartás után aktiválódik, mellyel együtt a ranglisták is nullázódnak.

6.
6.
Dester
Ez nagyjából olyan balance patch némi új tartalommal, mint amilyen a Blizzard modelljeiben (főleg a Starcraft 2-ben) megszokott. Mivel a leggyakrabban használt AR fegyverek tulajdonságait (is) módosítják, nyugodtan mondhatjuk, hogy jelentős a változtatás mértéke, még ha csak néhány változó átírása is adja a gerincét. Mondjuk úgy, hogy a játékmenetre hatalmas hatása lesz.

A ranglista nullázódása pedig úgy talán pontosabb, hogy új season kezdődik :) Az előző eredmények sem vesznek el, csak egy külön fiókba kerülnek. Volt már ilyen, lesz is ilyen :)
5.
5.
markoci555
#4: ha te úgy gondolod hogy ezért pénzt kéne kérni akárhol akkor ott már rég baj van
nem akarok belemenni egy ilyen kis komment miatt, de tudok sok játékot ahol sima kocsiért vagy fegyverért fizetni kell, az olyanokat minden normális ember lesz*rja, vagy ilyen goty edition-ban úgy is benne van
egy multi játékért pedig ami nem free to play mint ez, elvárhatja az ember hogy adják a tartalmat egy félkész játékba
4.
4.
Harcipocok84
#3: De TE szerencsére átlátsz a szitán! Téged nem tudnak csak úgy átverni...

Egyébként mást játéknál ezt úgy hívják hogy DLC és pénzt kérnek érte.
3.
3.
markoci555
akkor át kéne értelmezni a "hatalmas" szót
egy új autó, egy új fegyver meg pár kiegészítő akkora nagy cucc? A többi csak pár számváltoztatás kb
parasztvakítás amit be is vesz a nép
2.
2.
Normen1976
#1: Az éles megjelenés óta 1-2 havonta nullázódik a ranglista, ezt már szerintem megszokta mindenki :)
1.
1.
GAMEROD
Nullázódnak a ranglisták? Akkor sok embernek kukában végzi az eddigi eredménye.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...