Overwatch - küzdjünk Mercyvel a mellrák ellen!

  • Írta: szlav
  • 2018. május 9.
  • Hír
Link másolása
Egy igen nemes kampány keretein belül segíti a Blizzard a rákellenes kutatást. Az új Mercy-skin, valamint a webshopon megjelent csinos póló megvásárlásával támogathatjuk mi is a BCRF mellrák-kutató intézményt.

Egész váratlanul jelentette be a Blizzard az Overwatch legújabb skinjét, mellyel a Breast Cancer Research Foundation kutatásait segíthetik a játékosok. Jeff Kaplan egy rövid videón beszélt a most induló, s egészen május 21-ig tartó jótékonysági promócióról.

A rákos megbetegedések közül a nőket leggyakrabban a mellrák érinti, s mivel Mercy a gyógyulást és az orvostudományt megtestesítő alakja az Overwatch univerzumának, illőnek találták, hogy az ő segítségével járuljanak hozzá a szörnyű betegség elleni harchoz.

A fenti videón látható Pink Mercy skin 15 dollárért kapható, a webshopon megjelent limitált kiadású póló pedig 30 dolláros áron vásárolható meg női, illetve férfi szabással is. Az ebből beérkező pénzösszeg teljes egészében a BCRF kutatóintézetet támogatja majd. Emellett a közeljövőben jótékonysági livestreamekre is számíthatunk, amelyek szintén ehhez a kampányhoz járulnak hozzá.

4.
4.
Firsttime
Én megvettem. Nagyobb hülyeségre is költ az ember ennyit...
3.
3.
Szelenas
5 dollárért megvettem volna, de 5000 forintért nem
2.
2.
Gykrizsi
Jó kezdeményezés, de az árát jól elszabták szerintem. Persze itt nem a skin a lényeg, hanem az adakozás, de 1-2 dolláros áron szerintem több pénz folyt volna be, ennyit kevesen fizetnek egy skinért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...