Jövő márciusban jelenik meg az Anthem

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 9.
  • Biznisz
Link másolása
Hiába élt át kellemetlen heteket tavaly év végén az Electronic Arts, a loot box-botrány végül a bevételein nemigen hagyott nyomot. A befektetőknek tartott előadáson szó esett még az Anthemről és a Battlefield új részéről is.

A tavaly év végén megjelent Star Wars: Battlefront II mikrotranzakciós rendszere körüli botrány csak látszólag hozta kellemetlen helyzetbe az Electronic Artsot, a kiadót ugyanis nem söpörte el a népharag, a részvény értéke csak egy rövidebb ideig esett vissza, a cég pénzügyi beszámolójából pedig az derült ki, hogy összességében jól teljesített a vállalat.

Az adatokból megtudtuk, hogy az Electronic Arts 5,15 milliárdos rekordbevételt realizált, ami 6,2 százalékos növekedést jelent a tavalyi pénzügyi esztendőhöz képest. Ebből 1,04 milliárd dollár volt a profit, ami 7,9 százalékos emelkedést jelent. A növekedés pedig nem áll meg, a kiadó úgy látja, hogy az aktuális pénzügyi év végére 5,6 milliárdos bevételt érnek el, amiből 1,11 milliárd dollár lesz a tiszta profit. Az optimista hangvétel sem a véletlen műve, hiszen az év végén jön a Battlefield következő epizódja, a pénzügyi év végén pedig az Anthem is színre lép.

A megjelenési naptár szerint a felállás most úgy néz ki, hogy a július 31-től szeptember 30-ig tartó negyedévben a sportjátékokon lesz a hangsúly, hiszen jön a FIFA 19, az új Madden és az NBA Live is. Utóbbi kettő csak konzolokra, míg a FIFA új iterációja PC-re is. A harmadik negyedévben csak a Battlefield új része jelenik meg - ami a megerősítés szerint egyjátékos kampányt is biztosan tartalmaz majd -, míg a BioWare legújabb játéka, az Anthem 2019 márciusában mutatkozik be.

14.
14.
kastorhun
#13: Történet? :D
Hol volt abba történet?
Kövér mellék küldetés csomagok voltak, de történet nem volt.
Karakterek?
A törpén kívül mindenki a kukába való, főleg a démon által megszállt alak.
De még a kasztok erő szintje is KATASZTROFÁLIS! (az miért volt hogy harcosként konkrétan nem sebeztem semmit se, de a mágusok...)
Olyan szánalmas, sőt borzalmas játékot nem láttam ahol 1 barlangot eladnak 20x nekünk, így nálam alapból kb 5 pontról indul ez a "játék".
Grafikailag meg ugyan olyan okádék mint az első rész, a párbeszéd rendszer pedig borzalmas, és miért volt minden sarkon vérmágus a játék vége fele?
10/2 jó szívvel, de csak jó szívvel.
A pozitívumokat hiába keresem, mivel egyedül csak a fejlődési rendszer az ami jó.
A kb óránkénti 30 harcnak hála a harcrendszer is gagyi.
Oké, 1 pozitívuma akad.
A rohangálás közti párbeszédek viccesek voltak, és az egy fogadónak hogy ,,Akasztott ember" egész jó.
Így lett 10/2 pont.
13.
13.
almaspite
#11: Véleményem szerint a DA 2, egy szörnyen monoton ismétlődő, fejlesztésre kevés időt hagyva fél szörnyetegnek született meg, DE a történet a végét leszámítva, karakterek nagyon rendbe voltak. Inquisitor, meg kb ugyan ez, de nem a területeket spórolták le, azt nagyon szépen kibővítették, de a páncélok és a játék változatosságának erős kárára, a történet meg elégé fél hablaty szintre süllyedt. A karakterek terén is vissza lépés volt, persze DA-ba mindig kell lennie legalább 2 érdekes karakternek.

Ezek után meg egy géniusz kitalálta az időfarmos térképet... na azt egy kirúgással kelet volna jutalmazni, kb a .... ki volt azzal, hogy állandóan összevissza volt az idő a gépemen ameddig játszottam végig, mert így lehetett lecsalni azt a marhaságot gépen.
12.
12.
olymind1
#11: Én még mindig szívesebben játszom újra a Dragon Age 2-t az Inquisition helyett.
11.
11.
kastorhun
Ha ezt is elrontják akkor szinte lehetetlen lesz visszanyerniük a játékosok bizalmát, de talán az lett volna a legjobb ha nem az EA kezei alatt fejlesztenek, mivel a DA 2-t még egy kő gagyi indie csapat is letagadná.
10.
10.
Duken
#9: Huh jáj mi lesz most, nem félsz hogy összedől a világ? :D
9.
9.
almaspite
#8: Gondolkodtam rajta. :) Bár szerintem inkább nem lesz belőle semmi. :D
8.
8.
Duken
#5: Monster hunti krva jó! Írtad be akarod szerezni a ps4et, ha tényleg így lesz jelőlj be, társakat keresek mh-ba!
3.
3.
almaspite
Végtére is biowarnak könnyebb dolga van, csak el kell kerülniük a destiny 2 csapdáját, utána nem igazán, csinálhatnak egy szörnyű játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...