A kanadai Walmart kicsit túlbuzgó volt?

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 9.
  • Pletyka
Link másolása
Hamarosan elrajtol az év legnagyobb játékos eseménye, az E3, ahol rengeteg bejelentésre számíthatunk. A kanadai Walmartnál azonban valaki túlzottan lelkes lehetett, mert több álomjáték adatlapja is felbukkant a bolt oldalán.

Nem hiszem, hogy ilyenre volt még példa, de a kanadai Walmart nagyon túlpörgött, idő előtt élesítette több olyan játék adatlapját is, amit még nem jelentettek be. Lehet, hogy több E3-as meglepetésnek most lett annyi?

Ha hinni lehet az amerikai áruházlánc mostani szivárogtatásának, akkor kapunk egy új Splinter Cell-játékot, folytatást kap a Rage, jön a LEGO DC Villains, a Gears of War ötödik része, egy új Assassin's Creed és a Just Cause 4 is.

Mellettük olyan, már bejelentett, de legalábbis is ismert játékok adatlapjai is előkerültek, mint a Tom Clancy’s The Division 2, a Beyond Good and Evil 2, a The Last of Us: Part II és a Final Fantasy VII Remake, de az új Forza Horizon is előkerült - igaz, ez esetben már kapásból az ötödik rész, ami mindenképp furcsa. Szintén adatlapot kapott a Borderlands 3, a Destiny Comet (ami talán a Destiny 2 új kiegészítésének kódneve lehet), és a Dragon Quest 2, ami pedig valószínűleg a Dragon Quest Builders folytatását takarja.

Mindezt persze érdemes masszív pletykaként kezelni.

20.
20.
Matt8888
Imáink meghallgattattak
19.
19.
kastorhun
#18: Szomorú vagyok hogy erre is rá eröltették az open world galaxisos hülyeséget.
Anno eleinte a Mass Effect Andromeda is hasonlónak készült, csak hát a motornak, és a random generált hülyeségeknek hála nem lett belőle semmi, de azért profizmusra vall hogy a Bioware egy No man sky féle random generált világba történetet akart elmesélni...
18.
18.
#16: Hát nem tudom, az is csak egy target render volt, fogalmunk sincs, hogy a kész játék milyen lehetett volna. Mindenesetre a kötött sztorinak jobban örültem volna én is.
17.
17.
LexerTheFirst
#15: Pro-n nekem viszonylag stabilan hozta a 30-at, bár nagyobb robbanásoknál ott is belassult. Ez nem az erő miatt van, sima one-on is futhatna jól de nem teszi.
16.
16.
kastorhun
#14: Sajnos, mivel sokkal de sokkal jobbnak tűnt mint az új.
15.
15.
Anti4730
Fú just cause 4 az maga lesz a grafikai es akció orgia most vettem meg a hármat es valami hihetetlen brutális meg most is a grafikája, es olyan csaták vannak benne Áhh.. nagyon nagy játék. Csak az a baj hogy akkor vehetek Xbox one x-et mert meg a három is neha ugy belassul simán one s-en:))
11.
11.
markoci555
Én is szeretem a Rage-t, eléggé leszóltk, mert akkoriban volt már Borderlands is, nagy nyílt világgal, de eléggé különbözik a két játék
9.
9.
guba800
Splinter cell! Nagyon várós!
8.
8.
crytek
Rage 2 epic... rég vártam már..méltatlanul nem ért el nagy sikert.
7.
7.
Drazhar
"szivárgás". Ja igen, biztosan.... Annyira jó lenne őszintén meglepődni valamelyik bejelentésen ott élőben amikor nézi az ember, de hát a kiadók rendre elintézik nekünk, hogy ez ne így legyen...
5.
5.
Chrysh
Rage 2-t ide nekem!!!!

Nagy kedvenc az előd is a pocsék vége ellenére. Én ott találkoztam a legügyesebb AI-val játékban.
3.
3.
Duken
#2: Mármint az első réssze!
2.
2.
Duken
Rage 2 de jó lenne. Nagyon alulértékelt game.
1.
1.
Slik
egy alom valna valora, ha normalisan feltamasztanak a splinter cell sorozatot
a ragenek is orulok, eleg jo jatek volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...