Korábban jönnek a Crash-trilógia új verziói

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy az eredeti tervekkel ellentétben majdnem két héttel korábban landol PC-n, Xbox One-on és Nintendo Switch-en. A sávos bandikut első három kalandjára már júniusban lecsaphatunk.

Az Activison bejelentette, hogy a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a vártnál korábban, július 10. helyett már június 29-én a boltokban lesz PC-n, Xbox One-on és Nintendo Switch-en. A kiadó szerint "Crash keményen dolgozott azon, hogy remekül fessen az új platformokon is".

Két okról lehet szó: vagy a fejlesztők készültek el hamarabb az átiratokkal, vagy csak az Activision trükközik a dátumokkal. Mi az utóbbira tippelünk.

A Vicarious Visions jóvoltából tavaly PS4-en néztünk bele a felújított Crash Bandicoot-gyűjteménybe, és imádtuk. A csomag a Crash Bandicoot, a Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back és a Crash Bandicoot: Warped című epizódokat tartalmazza.

10.
10.
Cloudbreaker
Egy Crash játékot toltam csak, de azt rogyásig a Crash Team Racing-et.. Na azt nagyon bírnám újra!!
7.
7.
mjsilvester
Ne add el!
Ez erekje lesz :)
Kevés az ilyen game sőt sajna a Microsoft gépén mondhatni szinte semmi hasonló.
6.
6.
DarkLord
Amint kiderült, hogy jön a többi platformra is azonnal elakartam adni, mert még úgy kijöttem volna belőle jól, de asszony lebeszélt róla meg a nosztalgia faktor miatt se adtam el végül, igaz azóta nem játszottam vele és ő sem :D Mondjuk általában, amit megveszek azt nem szoktam eladni szinte soha, de itt azért akartam eladni, mert pc-re lehet lelehet, majd nyúlni, ronda ügy, de ez van azt még is megmaradt az eredeti :)
4.
4.
Yanez
Pedig engem még ma is szépen lekötött és mindhárom részével végeztem. Jó szórakozást hozzá a többieknek is!
3.
3.
mjsilvester
Én nagyon várom, lehet már nem köt le, de kitudja imádtam!!!!
2.
2.
Metrox
Ilyet se olvasok mindennap.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...