Két héten belül bemutatkozik az új Battlefield?

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 11.
  • Pletyka
Link másolása
A leleményes rajongók megfejtették a Battlefield 1 Fort Vaux térképén található zárt ajtó rejtélyét. Ezek szerint már ebben a hónapban bemutatkozhat a Battlefield V. Két éve is ugyanebben az időszakban rántották le a leplet a Battlefield 1-ről.

A Battlefield 1-játékosok egy új easter eggre bukkantak a játék Fort Vaux térképén, amely a nemrégiben ingyenessé vált They Shall Not Pass DLC része. Az itteni zárt ajtót - eléggé kacifántos módon - sikerült kinyitniuk.

A kapott morzekódok egy weboldalra vezettek, amin egy dátum állt: május 23. Minden jel szerint ezen a napon mutatkozik be a Battlefield-sorozat következő része.

Több neves magazin belsős forrásokra hivatkozva azt írja, hogy az ősszel érkező Battlefield V a második világháborúban játszódik majd. A Battlefield 1 anyagilag nagyon sikeres volt, így az EA újra történelmi részt készít - amiből a battle royale-mód sem hiányzik majd. Kilenc év után térünk vissza ehhez a világégéshez.

A májusi lepellerántás nagyon is elképzelhető, hiszen két éve is ugyanebben a hónapban mutatkozott be a Battlefield 1.

3.
3.
ollie92
#2: Nem....az, hogy minimális tartalom jön, havi patchekkel. Legalább a DLc-k tartalmasak voltak, így most 1 DLc-t húznak szét 1 évre....
2.
2.
zozo76hun
#1: hogy mi van? ha nincs premium akkor ugyanaz lesz mint a battlefront 2-nel? minden kesobbi palya ingyenes, cserebe viszont penzert sokkal gyorsabban fejlodsz?
1.
1.
ollie92
Ez a battlefield már nem kap premiumot, hanem csak "live service-t", tehát RIP battlefield. (akárcsak battlefront II) Amúgy a belső EA/DICE szivárogtatásoktól hanyatt feküdtem. Kár, hogy a tehetséges DICE az EA karmaiban van. Olyan emberek hozzák a döntéseket, akik nem is ismerik a játékokat és lenézik a játékosokat. Tudom, hogy a játékipar biznisz, de azt is lehet jól csinálni....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...