Az új Battlefield is battle royale-módot kap?

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 19.
  • Pletyka
Link másolása
A legújabb pletykák szerint a Battlefield következő felvonása is kaphat egy külön battle royale-játékmódot. A VentureBeat forrása szerint a játék megjelenésére azonban biztosan nem készül el a 100 fős móka.

A Battlefield következő részéről nem először szivárognak ki izgalmas részletek. Az állítólag a második világháború felé kacsingató ötödik rész minden bizonnyal az Electronic Arts saját E3-as konferenciáján, az EA Playen mutatkozik be teljes valójában, de úgy néz ki, addigra talán minden fontosabb újdonságról lehull a lepel.

A mostani pletyka ugyanis arról szól, hogy a DICE gőzerővel dolgozik egy, a játékhoz fejlesztett battle royale-játékmódon, amivel a Fortnite és a PlayerUnkown's Battlegrounds mintáját követnék a fejlesztők, azaz 100 fős összecsapásokat ígérne a móka. Igaz, a svéd stúdió állítólag még csak egy prototípust dobott össze, és az Electronic Arts sem bólintott rá a dologra, így biztosak lehetünk benne, hogy a játék őszre időzített premierjére nem fog elkészülni az új játékmód.

A VentureBeat forrása szerint ez azt jelenti, hogy vagy ingyenes frissítés formájában, utólag kapják meg a rajongók, de az sem elképzelhetetlen, hogy végül a Star Wars: Battlefront következő részében vagy egy teljesen különálló játékban mutatkozik be az új mód.

26.
26.
shatterhand
#25: Bc2,bf3 ketto kozul vmelyik,de azok voktak a csucson. Bf4 mar visszaesett casualabb iranyba, bf1rol meg ne is beszeljunk (latvanyos,de vicc kategoria)
25.
25.
Dave567
#22: Sajnos a BF3-at sose fogják már überelni, az volt a csúcspont..

Azt hol olvastad, hogy csúcspont volt?
Vagy ez csak saját vélemény igaz?
24.
24.
shatterhand
#23: Tdm,ctf, s&d, ffa,prophunt, domination
Beall a sorba ,nincs itt semmi masolas, csak bovites
23.
23.
almaspite
Na most már leállhatnánk. Moba másolásnak se volt sok értelme, megmaradt belőle 3 játék, a többi meg eltűnt.
21.
21.
ollie92
#17: Nos, tudom jól, hogy az EA az idő haladtával egyre mocskosabb húzásokat generál s ez mind meg is látszik a végtermékeken :( Hiába vennék el a pénzt, elbasznák másra ez a baj. Sok játékos, aki multizik a BF-el, feleslegesnek tartja a kampányt. Csak álmodozok, hogy milyen fasza lenne egy BF játék, ahol csak multi lenne, sok map, fegyver, nagybetűs TARTALOM :)
20.
20.
ollie92
#15: Neked nagyon véged lehet :D
19.
19.
madSci
#18: Jaja, igazold nyugodtan magadnak, hogy a kommerszjáték iránti rajongás a hardcore gamerség netovábbja.:) Így lesz minden vérpisti hardcore gamer, aki minden évben csak az aktuális Codot és BF-et veszi meg. Esetleg még egy jó kis Ubisfot játékot melléjük.
18.
18.
mestermagyar
#15: Nem az a hardcore gamer aki ismeretlen szarokkal tolja, hanem aki felül bír emelkedni ezen az egész vitán amikor elhatározza hogy mibe öl több tucat órát.
17.
17.
mestermagyar
#13: Én kedveltem a BFBC2 kampányát és nem volt vele semmi problémám. De még a BF3 is elment.

Nem érted hogy az EA nem így gondolkodik? Hogy tudod egyáltalán azt elképzelni hogy multira megy a nem másra költött pénz ilyen poshadt pénzsóvár rendszer mellett? EA leül a KOCKA-val és aszondja "itt van 150 milla dolcsi, 50 menjen a kampányra mert oda is be akarunk vágódni. Nem értetek hozzá? Akkor megy a zsé a kövi céghez (Medal Of Honor remember?). Nem kellene kampány? Ki van rúgva a csapat CEO-ja. Kövi CEO x, és egy kampány elkészítése a feladata"
16.
16.
mestermagyar
#11: Bruh... BF1-ben összesen csapatnak 10ezren PC-n, ARMA 3-ban ez 11ezer most. 24h peak is nagyobb ARMA3-ban, a 30 napos average is nagyobb mint a BF1 peak. Az hogy konzolra nincs, meg messze áll a rétegjátékságtól az én nézeteim szerint. Vegyük úgy, hogy az ARMA és a BF/COD ugyanabban a ligában játszik, igaz előbbi valamivel az alsóbb vége felé, de nehéz lenne tagadni hogy a PUBG, a CSGO, vagy akárcsak egy TF2 mellett hozzászagolhatna a toplista tetejéhez.
13.
13.
ollie92
#8: BF1942, BF VIETNAM, BF2, BFBC1, keveset BFBC2, BF3, BF4, BFH, BF1

Szerintem elég sokat tudok a sorozat mivoltjáról, s továbbra is az a véleményem, hogy a ciki, 6h hosszú kampány felejtős, s abból a pénzből és időből inkább fejlesszenek multis tartalmat.
11.
11.
ollie92
#10: Mégis hol tart az ARMA III ? Kurva kevesen játszanak vele, mert egy rétegjáték.
10.
10.
mestermagyar
#9: Nem tudom hogy a tartalomvitáknál miért nem ejtik szóba, de ha megfigyelsz akárcsak egy ARMA 3-at, azért rendesen meglátszik a következménye annak hogyha egy közösségnek szabad utat engednek.

De elég csak megfigyelni azt hogy ott az extra tartalom általában egy bazinagy sziget többszáz óra tennivalóval.
9.
9.
mestermagyar
#4: Honnan gondolod hogy a felfoghatatlan mennyiségű költségvetésből több tartalmat gyártanának? Honnan veszed hogy a multira menne. Te, azt ugye észrevetted hogy a játéknak nem a tartalom mennyisége az érdeke minnél olcsóbban már vagy egy jó évtizede? Akkor ugyanis gigantikus modok és mapmaker lenne a játékban ahogy az régen mindenhol volt.
8.
8.
mestermagyar
#6: BFBC2, BF3, BF heroes. Ezekkel játszottam kedves grindcore.
7.
7.
Ooorky
#4: "Nem lenen jobb úgy indítani a játékot, ha az első DLC már a játék része lenne ?"

EA játéknál? Melyik kő alatt laksz?
6.
6.
#3: Látszik hogy nem játszol ilyen játékokkal, pont hogy a BF mögött mindig van élet még most is, és nem csak az 1-ben, de a 4-ben, 3-ban is.
5.
5.
kastorhun
Ne már.
Valószínűleg tele lesz sniperrel az egész pálya.
4.
4.
ollie92
#3: na bazmeg, már csak te hiányoztál :) DICE játékokban mindig is volt élet. Az idővel kiadott DLC-k tartalmasak és érdekesek. Nem lenen jobb úgy indítani a játékot, ha az első DLC már a játék része lenne ? Maga BF multiorientált játék, BF 1942, Vietnam, 2, 2142 mind kampány nélkül jöttek és sikeresek voltak.BF1 kampányát végigtoltam egy "netmentes" napon, majd a többi 100h csakis a multiban toltam.
3.
3.
mestermagyar
#2: Csak egy rossz helyesírással rendelkező tag láthatja ennyire egyszerűen a világot. pár extra milla nem segít semmit ha nincs mögötte élet.
2.
2.
ollie92
Pont az, hogy a BATTLEFIELD-nek kellene hanyagolni az egyjátékos kampányt ! Mennyivel fejletebb lehetne a multi tartatalomban, ha azt a sok milliót nem dobnák ki gagyi kampányra :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...