Itt a Hellbound ingyenes Survival módja

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 11.
  • Letöltés
Link másolása
A Saibot Studios játékát nem titkoltan a kilencvenes évek FPS-ei ihlették. A készítők most egy ingyenes kóstolót tettek elérhetővé a Steamen, ha a túlélőmódra rákapnak a játékosok, talán a Kickstarter-kampány is összejön.

Az eredeti tervekkel ellentétben idén már nem, csak 2019 folyamán játszhatunk a Hellbound végleges verziójával. Szerencsére már most kipróbálhatjuk a retro FPS-t, hiszen a Steamen elérhetővé vált az ingyenes Hellbound: Survival mód, amelyben az ellenség rohamát kell visszavernünk egy erre kialakított arénában.

Van itt minden: vér, metálzene és egy roppant egy síkú, de annál vagányabb főhős, Hellgore. A mészárláshoz öt ütős fegyver - a The Headcrusher, a Simple Shotgun, a Triple Shotgun, az Indolora és a rakétavető dukál. És akkor még nem is beszéltünk a power-upokról!

A Kickstarter-kampány már éles, a srácok 40 ezer dollárt szeretnének rá összekalapozni. Ha viszont 100 ezer dollár jön össze, akkor egyjátékos kampánynak, kooperatív módnak, multiplayernek, illetve még több fegyvernek és képességnek örülhetünk.

1.
1.
zsocc-nrg
Csalódott vagyok, pedig a legelső teaser badass volt. Jobb lett volna ha az erőforrásaikat azonnal az egyjátékos kampányra fordítják és akkor kaptunk volna egy jó kis Doom/Serious Sam-alternatívát. Nem hiszem hogy össze tudják kaparni a kért összeget a sztorimódra (de ne legyen igazam).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...