Ajándékozási lehetőséggel bővül a Microsoft Store

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 13.
  • Hír
Link másolása
Új ajándékozási funkciót vezet be a Microsoft a PC-s felhasználók számára, melynek köszönhetően lehetőségünk lesz úgy vásárolni játékokat, hogy azok rögtön megjelenjenek a barátaink vagy a családtagjaink fiókjában.

A Microsoft hivatalos bejelentése szerint az újonnan indított ajándékozási funkciókkal nemcsak teljes játékokat adhatunk ismerőseinknek ajándék gyanánt, hanem pályacsomagokat, illetve játékbeli kozmetikai kiegészítőket is. Ugyan Xboxon már korábban is lehetőség volt ajándékozásra, ám az ajándékozható játékok listáját komoly mértékben kibővítették, ráadásul új résztvevőként bevették a PC-s tábort is.

A Microsoft ajándékozási lehetősége nem egyfajta játékmegosztó szolgáltatás; csak közvetlenül a vásárláskor lehet játékot ajándékozni, a korábban megvásárolt játékokat ezután sem lehet más felhasználókra átruházni. További korlátozásnak számít az új lehetőség kapcsán, hogy 14 napon belül legfeljebb két leárazott terméket adhatunk ismerősünknek a szolgáltatás keretei közt. Az Xbox 360 és az eredeti Xbox konzolokra készített játékok kapcsán az ajándékozás kimarad.

Amennyiben további információra lenne szükségetek az ajándékozással kapcsolatban, az alábbi blogbejegyzésére érdemes vetnetek egy pillantást.

9.
9.
supair
Még mi sem kaptunk magyar nyelvet..........alfa insiderként. Ha megjön akkor szólok majd.
7.
7.
mjsilvester
Nekem a Microsoft ügyfélszolgálata május végére mondta a nagy frissitést.
5.
5.
Yanez
#4: Egy macs, aki kutyul?
4.
4.
Maccs187
#3: Köszi!! Akkor ugy néz ki összekutyultam a híreket! :D
3.
3.
batnor
Az ajándékozás már hónapok óta jelen van mint lehetőség és minden ajándék régió zárat kap tehát amelyik ország régiójában vették csak azon az adott ország területén tartozkodva lehet beváltani. Tavaszi frissítés már rég kijött Maccs187 és senki nem mondta hogy lesz magyar nyelv benne, jelenlegi pletykák alapján a következő nagy update-ben várható de amíg teszterek sem kapják meg addig nem is kell vele számolni :)
2.
2.
Maccs187
A tavaszi frissítés is mikor jön xbox-ra!? Ami a magyar nyelvet is tartalmazza elvileg.!?
1.
1.
mjsilvester
Nem értem hogy ez miért is jó nekünk? Hmm.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...