Windows 10 PC

Új verziójához érkezett a Windows, itt a Windows 10.

HWSW: Nem érkezik több funkciófrissítés a Windows 10-hez

Immár hivatalossá vált, hogy a Windows 10 operációs rendszer termékfrissítési ciklusában tavaly év végén lezárult egy korszak: a novemberben megjelent 22H2 volt az utolsó funkciófrissítés - írja a HWSW.

HWSW: Mi lesz, ha vége a Windows 10 támogatásának?

Három és fél év múlva véget ér a Windows 10 támogatási időszaka. Felmerül azonban a kérdés, mi vár utána a felhasználókra, főleg azokra, akiknek a készüléke nem felel meg az új rendszer hardverkövetelményeinek,

Jól ment az Xboxnak az elmúlt hónapokban, de így is alulmúlta a várakozásokat

A Microsoft is közzétette az aktuális pénzügyi jelentését, amely alapján kifejezetten jó negyedévet zárt az Xbox-üzletág. A redmondiak mindezek ellenére jobb eredményre számítottak.

A Microsoft is kibertámadás áldozata lett

A Microsoft egy közleményben megerősítette, hogy kibertámadás érte a cég rendszereit. A behatolók ugyanazok voltak, akik nemrég a Samsungot és az NVIDIA-t is megcélozták.

A teljes újrahasznosíthatóságra gyúr a Microsoft

Fenntarthatósági jelentést közölt a Microsoft, az xboxos terveit pedig külön is részletezte a cég. A legfontosabb vállalás az, hogy 2030-ig az összes Xbox-termék 100 százalékig újrahasznosítható lesz.

Xbox Cloud Gaming - jön az egér és a billentyűzet

A jelek szerint a Microsoft már dolgozik a felhős játékszolgáltatásának egyik nagy hiányosságán, és hamarosan egérrel és billentyűzettel is irányíthatjuk majd az Xbox Cloud Gamingen keresztül elérhető címeket.

Rekordévet tudhat maga mögött az Xbox

Sikeres évet tudhat maga mögött a Microsoft, ugyanis az Xbox-részleg tavaly tovább tudott növekedni, ráadásul a bevételek elérték a 16,28 milliárd dollárt, amivel még a tavalyi rekordjukat is felül tudták múlni.

TGA 2021: Nevet vált PC-n az Xbox Game Pass

A Microsoft azt tapasztalta, hogy félreérthető a játékosok számára az Xbox Game Pass for PC elnevezés, ezért úgy döntött, hogy átnevezi a szolgáltatás számítógépes csomagját.

Megérkezett a felhős játék a windowsos Xbox appba

Véget ért a tesztelés, mostantól mindenki számára elérhető az Xbox Cloud Gaming a windowsos Xbox alkalmazáson keresztül, emellett pedig már a Remote Play lehetősége is nyitva váll a PC-sek előtt.

HWSW: Kiszivárgott a Windows 11 előzetese

Bő egy héttel a hivatalos bemutató előtt felbukkant az interneten a Windows 11 előzetese. A képernyőmentések alapján a Microsoft érkezőben lévő operációs rendszere helyenként alapvető változásokat mutat be.