Windows 10 PC

Új verziójához érkezett a Windows, itt a Windows 10.
Típus: Operációs rendszer

A Microsoft törli az inaktív felhasználói fiókokat

A rengeteg PC-s és xboxos felhasználónak köszönhetően valószínűleg számtalan fiók ül parlagon, teljesen kihasználatlanul. A Microsoft hamarosan megtizedeli azokat az accountokat, ahova legalább két éve nem léptek be.

Leépítések voltak az Inside Xbox csapatánál

Leépítések voltak a Microsoft belsős tartalomgyártó csapatánál, amelyek a Mixer streamereit és az Inside Xbox műsorvezetőit is érintették. Azt még nem tudjuk, hogy milyen hatással lesz a cég műsoraira mindez.

E3 2019: Itt nézd vissza a Microsoft konferenciáját!

A konzolgyártók közül egyedül a Microsoft tart klasszikus sajtókonferenciát, a redmondiak bulija 22 órakor veszi kezdetét. Kövesd élőben az eseményt, hogy ne maradj le egyetlen bejelentésről sem!

E3 2019: 14 exkluzív játékot hoz a Microsoft

Alig másfél hét múlva rajtol el az idei E3, a Microsoft pedig gőzerővel készül a showra, ahol az ígéretek szerint közel kétórás konferenciát tartanak. Phil Spencer ígérete szerint az eseményen 14 házon belül fejlesztett játékot mutatnak majd be.

Bemutatkozott a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása, az Xbox Game Pass hamarosan megkaphatja a saját változatát PC-n is, mégpedig több mint 100 játékos nyitókínálattal. A redmondiak emellett kezet nyújtanak a Steam felé is.

E3 2019: Megvan a Microsoft-konferencia dátuma

A Sony távolmaradásának dacára a Microsoft idén is megtartja a szokásos sajtótájékoztatóját az idei E3-at megelőzően. Exkluzív bejelentésekre, demókra és interjúkra számíthatunk az eseményen, amit élőben követhetünk.

Xbox One-játékok egyenesen PC-n is?

A legújabb szóbeszédek szerint a Microsoft még szorosabbra fűzné az Xbox One és a Windows 10 közötti átjárást, így a jövőben akár direktben is játszhatóak lesznek a konzolos játékok PC-n.

Nagyot fog durranni a Microsoft idei E3-as show-ja

Phil Spencer a Sony távolmaradásától függetlenül ugyanolyan nagy show-t ígér az idei E3-ra, mint amit a korábbi évek során már megszokhattunk. Sőt jó hír, hogy az Xbox mellett nagyobb teret kap majd a PC, igaz, az már kevésbé, hogy a mobil is.

HWSW: A Windows 10 már belelőzte a Win 7-et

Már a Windows 10 számít a legelterjedtebb asztali operációs rendszernek a Net Market Share adatai szerint is. A Windows 7 mellett még mindig nagyon sok felhasználó kitart, miközben a hivatalos támogatás egy év múlva megszűnik.

Itt nézd vissza az X018-at!

A hétvégén kezdetét vette a Mexikóvárosban megrendezésre kerülő X018 Microsoft-esemény, melynek Inside Xbox prezentációján rengeteg újdonsággal és meglepetéssel találkozhatunk majd magyar idő szerint este tíztől.