Japánban folytatódik a Superhot

  • Írta: szlav
  • 2018. május 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Szamurájkastélyok, karaoke-bárok és hatalmas sebességgel száguldó vonatok lehetnek a Superhot JP helyszínei. A Superhot Team a japán GameTomo indie stúdiónak adta a folytatás jogait, ők készítik tehát a következő időmanipuláló FPS-t.

Nem az eredeti játékon, valamint a VR-os változaton dolgozó Superhot Team készíti majd a különös shooter folytatását. A GameTomo indie fejlesztőstúdió és kiadó felel majd az egyelőre csak "Superhot JP" néven futó projektért. Fellőtték a játékhoz tartozó hivatalos weboldalukat is, ahol már most megtudhatunk egy-két dolgot arról, hogy hogyan tervezik folytatni a szériát.

A leírás alapján merőben megváltozik az eddig ismert környezet - karaoke-bárok, melegfürdők, expresszvasutak és szamurájkastélyok szolgálnak majd a következő rész játszótereiként. Természetesen egy rakás ide illő új tárgyat és fegyvert is kapunk majd, ne lepődjünk tehát meg, ha legközelebb surikenek elől kell majd hajolgatnunk.

A Superhot JP egyébként 15-18 pályát, valamint 3-4 endless arénát tartalmaz majd. Habár jelenleg csak a japán megjelenésben lehetünk biztosak, a GameTomo srácai leszögezték, hogy egyáltalán nincs kizárva a nyugati megjelenés sem - mindez valószínűleg attól függ majd, hogy mennyire lesz népszerű a játék a szigetországban.

5.
5.
RangerFox
#4: Nem. Infamous First Light, The Last of Us Left Behind, AC4 Freedom Cry mind standalone dlck voltak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...