Hivatalos Rogue Warrior bejelentés

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bethesda kiadásában megjelenő, Zombie Studios által fejlesztett Rogue Warriort hivatalosan is bejelentették. A srácok az első képeket is elküldték nekünk.
A Bethesda kiadásában megjelenő, Zombie Studios által fejlesztett Rogue Warriort hivatalosan is bejelentették. A srácok az első képeket is elküldték nekünk. Lássuk, mi újat tudtunk meg a hivatalos premier után!


A Rogue Warrior játszható lesz egy-, többjátékos és kooperatív módban egyaránt. Szingli játék esetén okos mesterséges intelligenciával felszerelt NPC-kkel, míg multiban 23, co-opban 3 társunkkal mérettethetjük meg magunkat - előbbiben akár a tíz különböző játékmód egyikében.

Az előző premier-cikkben szó esett a játékosok által felépíthető pályákról, illetve azok szerkezetéről. Nos, a legfrissebb hírek szerint mintegy kétszáz különböző pályadarab áll majd rendelkezésünkre, melyeknek elkészült mind az éjszakai, mind a nappali változata. A fejlesztők állítása szerint itt a változatosságon lesz a hangsúly: tehát ha jól gondolom, hogy ha egy térkép három pályarészből áll össze, akkor közel nyolc millió kombinációra számíthatunk napszakonként majd!

Érdemes megemlíteni még, hogy a játék fejlesztésében az amerikai haditengerészet szakértői is közreműködnek, tehát fokozottan valósághű címről beszélhetünk. A Rogue Warrior - az első híresztelésekkel ellentétben - PC-re és PS3-ra is megjelenik, nem csupán X360-ra. A boltokba kerülés 2007 őszén esedékes.

Az első híresztelések :)

Frissítve!
További négy képet találtunk a játékról, csekkoljátok őket!


1.
1.
fojesz
Unreal 3-as moci nem elég jó? :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...