15 millió eladott példánynál jár az Outlast-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 15.
  • Biznisz
Link másolása
A GamesIndustry.biz nemrég interjút készített a Red Barrels vezetőjével, Philippe Morinnal, aki büszkén jelentette be, hogy az Outlast-sorozat mostanra elérte a 15 milliós összeladást. Ezúton is gratulálunk hozzá!

Philippe Morin, a Red Barrels jelenlegi CEO-ja egy vele készült GamesIndustry.biz-interjúban elárulta, hogy az eddig két epizódig jutó Outlast-sorozatból összesen 15 millió egységet adtak el. Mint mondta, az eladásokból így közel 64 millió dollárt sikerült összeszedniük, amiből ha levonjuk a disztribútorok részét, akkor 45 millió dollár marad nekik.

Viszont ha figyelembe vesszük, hogy az első Outlast 19,99 dollárért volt megvehető és 1,4 millió dollárba került a fejlesztése, a második rész pedig 29,99 dollárba került és kereken 7 millió dollárból kijött, akkor jól látható, hogy nagyon szép ez az eredmény.

A csapat egyébként jelenleg is dolgozik egy új játékon, de Morin csak annyit árult el, hogy épp a prototípus készítésénél járnak. Annyi biztos, hogy a játékmenet eltér majd az Outlastban megismerttől.

7.
7.
RangerFox
#3: Nem sok az, Ps-re volt PS+-os játék, akkor is letöltötték sokan, meg konzolra alapból több játékot adnak el, mint PC-n, nem is voltak megjelenéskor se teljesárúak, sokszor akciózták le őket.
6.
6.
crytek
#5: Ja és hozzáteszem az az első rész 4.6 millája az ingyenes HUMBLE 2,5 milliós db számával együtt értendő.... Ezért volt jó a steamspy tudtam követni hogy egy ingyenes gamere mennyien csapnak le... és ez az Outlast volt a rekorder a maga 2.5 millió aktiválásával.

5.
5.
Darksiders84
#3: Ja kicsit soknak tűnik valahol mintha elszámolták volna.
4.
4.
Darksiders84
#1: Nem kimaradt nem gondoltam volna
3.
3.
crytek
Mondjuk ez a 15 milla érdekes mert amíg volt steamspy 4.6 millánál járt az első.. a 2-ből meg alig 250k db ment el......

Kétlem hogy konzolon ilyen sok fogyott volna....
2.
2.
crytek
Vajon a Humble ingyen osztogatást is belevették ebbe ahol elment majd 2 millió ? :)
+ a bundleztatásokat nem is említem...
1.
1.
Darksiders84
Azért ez nem gyenge én gondoltam volna hogy ennyire sikeres ennyi eladást produkáljon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...