15 millió eladott példánynál jár az Outlast-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 15.
  • Biznisz
A GamesIndustry.biz nemrég interjút készített a Red Barrels vezetőjével, Philippe Morinnal, aki büszkén jelentette be, hogy az Outlast-sorozat mostanra elérte a 15 milliós összeladást. Ezúton is gratulálunk hozzá!

Philippe Morin, a Red Barrels jelenlegi CEO-ja egy vele készült GamesIndustry.biz-interjúban elárulta, hogy az eddig két epizódig jutó Outlast-sorozatból összesen 15 millió egységet adtak el. Mint mondta, az eladásokból így közel 64 millió dollárt sikerült összeszedniük, amiből ha levonjuk a disztribútorok részét, akkor 45 millió dollár marad nekik.

Viszont ha figyelembe vesszük, hogy az első Outlast 19,99 dollárért volt megvehető és 1,4 millió dollárba került a fejlesztése, a második rész pedig 29,99 dollárba került és kereken 7 millió dollárból kijött, akkor jól látható, hogy nagyon szép ez az eredmény.

A csapat egyébként jelenleg is dolgozik egy új játékon, de Morin csak annyit árult el, hogy épp a prototípus készítésénél járnak. Annyi biztos, hogy a játékmenet eltér majd az Outlastban megismerttől.

9.
grindcore
7.
RangerFox
#3: Nem sok az, Ps-re volt PS+-os játék, akkor is letöltötték sokan, meg konzolra alapból több játékot adnak el, mint PC-n, nem is voltak megjelenéskor se teljesárúak, sokszor akciózták le őket.
6.
crytek
#5: Ja és hozzáteszem az az első rész 4.6 millája az ingyenes HUMBLE 2,5 milliós db számával együtt értendő.... Ezért volt jó a steamspy tudtam követni hogy egy ingyenes gamere mennyien csapnak le... és ez az Outlast volt a rekorder a maga 2.5 millió aktiválásával.

5.
Darksiders84
#3: Ja kicsit soknak tűnik valahol mintha elszámolták volna.
4.
Darksiders84
#1: Nem kimaradt nem gondoltam volna
3.
crytek
Mondjuk ez a 15 milla érdekes mert amíg volt steamspy 4.6 millánál járt az első.. a 2-ből meg alig 250k db ment el......

Kétlem hogy konzolon ilyen sok fogyott volna....
2.
crytek
Vajon a Humble ingyen osztogatást is belevették ebbe ahol elment majd 2 millió ? :)
+ a bundleztatásokat nem is említem...
1.
Darksiders84
Azért ez nem gyenge én gondoltam volna hogy ennyire sikeres ennyi eladást produkáljon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...