2019-re csúszik a Phoenix Point

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 15.
  • Csúszás
Az eredeti XCOM atyja, Julian Gollop a rajongók pénzéből valósítja meg a legújabb körökre osztott stratégiáját, a Phoenix Pointot. A játék sajnos mégsem jelenik meg idén, a fejlesztők számára a minőség a legfontosabb, így csak 2019-ben érkezik.

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg 2018 második felében a Phoenix Point. A fejlesztők legújabb blogbejegyzése szerint a projekt fokozatosan kinőtte magát, így csak 2019 júniusában számíthatunk rá.

Julian Gollop őszintén beszélt a csapat terveiről. A közeljövőben bővíteni fogják a brigádot, hiszen eddig a kelleténél lassabban haladtak a munkálatok: jelenleg 35-en dolgoznak a szófiai irodában.

A kickstarteres támogatók már most is játszhatnak a korai verzióval, ezt a kiadást folyamatosan frissítik majd a srácok. A Phoenix Point's Backer Build v1.2 hamarosan befut.

A Phoenix Point borús jövőképet tár elénk: egy pandoravírusnak nevezett idegen kórokozó csaknem elpusztította az emberiséget. A szerencsések gyorsan meghaltak, ám a többiek szörnyű mutáción mentek át, és klónozással reprodukálódtak. Az egészséges emberek kétségbeesetten tartják az utolsó védvonalat, csupán néhány előőrs biztonságos egyelőre.

1.
1.
Perseus84
Na ez nem jo hir de kivarjuk addig. Uj Xcom ugyse jon egyhamar
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...