Rage 2 - itt vannak az első ingame látnivalók

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 15.
  • Videó
A Bethesda betartotta tegnapi ígéretét, befutott az Rage 2 első gameplay előzetese, illetve screenshotokból sem szenvedünk hiányt. Bárhová mehetünk, bármit lelőhetünk és a felrobbanthatunk a posztapokaliptikus FPS-ben.

A tegnapi élőszereplős teaser után megérkeztek az első ingame kedvcsinálók a Rage 2-ről. Egy olyan disztópikus világban járunk, ahol nincs törvény és rend, bárhová mehetünk, és bármit lelőhetünk vagy felrobbanthatunk. 2185-ben az emberiség száma visszaesett, könyörtelen és vérszomjas bandák járnak a nyílt utakon, zsarnoki csoportok küzdenek a dominanciáért.

A játékban Walkert, az utolsó Rangert irányítjuk, akinek még számít valamit a rend és a béke. Otthonodat kirabolták, ott hagytak meghalni, de nem adod fel, elhatározod, hogy leszámolsz a pusztaság gonosz bandáival. Ha odafigyelsz, szert tehetsz olyan cuccokra és technikákra, amelyekre szükséged lehet a küzdelem során, így egyszer és mindenkorra leszámolhatsz az elnyomókkal.

A Rage 2-t az id Software és az Avalanche Studios közösen rakja össze , így elmondásuk szerint lényegében egy "AAAAAA-s játékkal" lesz dolgunk, hiszen két "AAA-kategóriás fejlesztő" dolgozik rajta.

Fegyvereink fejleszthetőek lesznek, pusztító képességekkel és túlhajtással vértezhetjük fel őket. A brutális teherautóktól kezdve egészen a gyrokopterekig bármilyen járműbe bepattanhatunk, hogy gyorsabban szeljük át a senki földjét. A környék dominanciájáért számos frakció küzd, amelyek tömve vannak őrültekkel, mutánsokkal és vérszomjas szörnyekkel.

A bejárható terület hatalmas és változatos: buja dzsungelekben, fülledt mocsarakban és napsütötte sivatagokban fordulunk meg - a közöttük lévő átmenet zökkenőmentes lesz.

A Rage 2-re sajnos sokat kell várni: csak 2019 folyamán csaphatunk le rá PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

42.
kamgecam
#41: Csodaországban élni? Annak pedig lenne értelme. :)
41.
piskóta
#29: "Ne keressünk már értelmet benne könyörgöm!" - Miért ne? Mert akkor az már nem kapcsolna ki? Értelme mindennek kell, hogy legyen, s ez alól a videó játékok sem kivételek. Vannak játékosok akik akkor tudnak igazán kikapcsolódni, ha egy olyan game-vel játszanak, aminek (urambocsá') még értelme is van. És ettől még nem lesz egy sznob okoskodó idióta. Értem én, hogy mire gondolsz, de ettől még a logikának és értelemnek mindenhol helye van. Hacsak nem csodaországban él az ember.
40.
kamgecam
#38: Biztos szivinkfartust kaptam volna. Azért durva hogy ilyen megtörténhet főleg miután már rutinból vezetünk és akkor jön egy ilyen váratlan dolog. Az is tönkretehetett volna egy életre ha halálra gázolsz valakit még ha önhibádon kívül is! No legalább lett új autód! :)
39.
Darksiders84
#38: Szerencsére nem történt sérülésed csak a kocsi az régi leharcolt volt hogy ilyen történt? 2 napja velem is történt nem ennyire csak símán meghúzták amikor az ovi előtt álltam reggel.
38.
Mirror
#33: Jobban bizony!
Annyi előjel volt hogy halottam, egy fémes csattanást, és abban a pillanatban a kormányt kicsavarta kicsavarta a kezemből egy hihetetlen erő, jobbra lesodródtam (szerencsére nem volt mellettem autó) az útról felugrattam a járdára (szerencsére gyalogos sem volt reggel 1/2 6-kor) és a kőfal előtt álltam mindez a rendőrséggel szemben.
Másnap mentem autót venni ami be volt tervezve csak még nem most.
37.
kryszisz
#36: Uhh, én evidens módon azt hittem, hogy a Tech 6 fog futni alatta, de akkor nem...jól néz ki az engine, legalábbis Mad Max alatt szép volt, de ha jól tudom a Just Cause 3 pl. veszedelem rosszul futott PS4-en, javítsatok ki ha tévedek. Reménykedtem a fluid élményben, de így akkor viszont vannak kételyeim. Mindenesetre nálam így is bekerült a legjobban várt játékok közé, úgyhogy remélem nem lesznek technikai problémák:)
36.
crytek
#35: RAGE 2 Will Be Powered By Avalanche Studios’ Apex Engine
35.
Formula1fanatic
Elfelejtettem megkérdezni szerintetek ez alatt a Rage 2 alatt milyen motor futhat?
34.
Formula1fanatic
Engem a killing floor 2 tud az utóbbi időben kihúzni a valóságból.Valaki rosszul lesz tőle, de most mit csináljak ez működik nálam :D
33.
kamgecam
#32: Az durva, akkor újászülettél gondolom. Ilyenkor egyből jobban értékeljük az életet. Hogy történt a baleset?
32.
Mirror
#31: Lehet ennek köszönhetem hogy 2 napja túléltem egy balesetet, kiszakadt az autóm bal futóműve menet közben.:)
31.
kamgecam
#30: Abszolút! Nem azt mondom hogy mindig de néha egészséges kikapcsólni. Egyébként olvastam valahol hogy akik idős korukban is játszanak, tök mindegy mivel, reflex alapú agyatlan fps, tps, stb. azok szellemileg frissebbek maradnak.
30.
Mirror
#29: Ezzel egyet értek amit írsz.
Mára "luxusnak" számít az olvasás pedig ott lehet igazán "szabaddá" engedni a képzelő erőt mivel a játék ugyebár az mások megvalósult képzelete.

A játék nekem is azt szolgálja hogy, elfelejtsem pár órára ezt a "gömbölyű" diliházat.
29.
kamgecam
#26: Ha értelmet keresek azt a munkában, tanulásban, az egyetemen,továbbképzéseken, filózúfiában, teológiában, könyvolvasásban , keresem. Egy játéktól legyen bármilyen stílus, stratégia, rpg, puzzle, platformer, fps, hack and slash, azt várom el hogy kikapcsoljon. Persze az egy plusz ha tanulsága is van de akinél egy játéknál ez a fő prioritás az egy sznob okoskodó idióta. A Rage 2 eddig igazi brutál fun játékmenetel rendelkező gamenek tünik. Ne keresünk már értelmet benne könyörgöm!
28.
Koppn
#22: Én úgy tudom, ez egy gyakori tévhit. Mintha a Checkpointba is mondták volna, hogy az egyik legjobban fogyó ID játék volt.
27.
CitromH
#22: Nem csodálom. Ezer évig programozták, és mikor végre megjelent grafikai bugok tömegei jelentek meg, amit csak konfig file módosításokkal lehetett megoldani. Interneten keresgélve stb.
A hype túl nagy volt, és rengeteg embernek okozott csalódást a nagy John Carmack. Mindenki a tökéletest várta. Bár erre nem biztos, hogy jól emlékszem, de hatalmas gépigénye is volt, még abból az időből, ahol fejlesztgetni is kellett PC-t. :)

A játék maga szerintem nagyon jó lett, és nem is olyan rég ismét végigtoltam. Borderlandshez tényleg hasonlít, de annál sokkal élvezhetőbb/szebb.
26.
grindcore
#23: Vagy inkább más játék után, aminek értelme is van.
25.
crytek
Na úgy néz ki lesz STALKER 2 is

https://www.stalker2.com/
24.
kastorhun
#22: De attól még 1 bejáratott név, még ha nem is nagyon, de név.
Pont mint a Preynél, bukta lett még anno, ezért elővették és leporoltál, mivel legalább egy minimális neve volt.
23.
kamgecam
Akinek ez nem tetszik azt javaslom hagyja a picsába a játékot és nézzen más hobbi után!
22.
Macifasz
#21: Ez ok, de tudtommal a RAGE elég nagy anyagi bukta lett.
21.
kastorhun
#20: Egy bejáratott névvel nagyobb eladást remélnek, pont mint a Preynél.
20.
Macifasz
Hát emberek ez minden, csak nem RAGE. Ez egy Mad Max/Borderlands klón, RAGE név alatt eladva. Kb. annyi köze lesz az eredetihez, mint az új Preynek. Na jó, annál azért több. Persze még jól is elsülhet, ez a gameplay trailer pl. ezerszer biztatóbb, mint a tegnapi, élőszereplős, zöld hátteres foshalmaz, csak nem értem minek erőltették rá ezt a címet tekintve, hogy sok köze nincs hozzá.
19.
markoci555
már nem a punkos idiótaság miatt aggódok, mert ahogy kinéz talán egy banda ismertetője lesz és lesznek normálisabb ellenségek mint az az erdős, de sokkal jobban aggaszt az egész játék maga, ami nem adja vissza az elsőt, a videó alapján, mik ezek a repkedések meg hentelde?

a teljesen nyitott világ, amitől előre tartottam, még nem feltétlen jelent rosszat, szóval azt majd meglátni hogy unalomba fulladást jelent, vagy tényleg megtöltik tartalommal, de mondom, mad max borderlands keveréknek tűnik, egy normális rage 2 helyett
17.
Drazhar
#2: Ugyanerre gondoltam én is. Végül csak sikerült fullba nyomni, ahogyan azt a tegnapi videó sejtette. Érdekes a CoD-okban már mindenki után a vertikál harcot, meg jetpack, stb - itt ha jól látom köszöni ez a mechanika él és virul.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...