Újra lövöldén dolgozik a People Can Fly

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 16.
  • Hír
Két új stúdiót nyit a People Can Fly, miután a legújabb projektjük kinőtte magát. A hírek szerint egy AAA-kategóriás shooteren dolgozik a Bulletstorm fejlesztője, amit a korábbi bejelentés alapján a Square Enix ad majd ki.

A 2015-ben újra független stúdióvá vált People Can Fly új projektje annyira kinőtte magát, hogy két új irodát nyitott. Az egyik az Egyesült Királyságban, Newcastle-ben van, a másik Lengyelországban, Rzeszowban.

A lengyelek nyilatkozata alapján nemcsak a helyi tehetségeket szippantják be az új stúdiók, hanem a veterán fejlesztőket is alkalmaznak. Közülük néhány ember korábban a Ubisoftnál húzta az igát. A tervek szerint a következő 12-18 hónap során 20-30 fejlesztővel bővül a brit részleg.

Tavaly júniusban tudtuk meg, hogy a Square Enixszel közösen újra AAA-kategóriás játékot készít a Bulletstorm, a Gears of War: Judgment és a Painkiller fejlesztője. Ma azonban világossá vált, hogy a srácok maradnak abban a műfajban, amihez legjobban értenek, azaz ezúttal is shootert készítenek. Talán az E3 alatt többet is megtudunk róla.

8.
markoci555
#6: olyan típusnak tűnsz aki a filmekben is a látványt imádhatja, pl egy transformers-t, egy kicsit gondolkodtató dologtól meg forog a gyomor mi? aki anyázna az inkább te vagy itt a stílusból ahogy írsz, plusz az idióta ékezetlen írással és teli helytelen dolgokkal meg jól megnehezíted az olvasást, talán a saját kommented újraolvasásán többek kéne gondolkodni mint amiket te szerethetsz
7.
hadzsime
#6: Nem is tudtam, hogy ők csinálták a Painkillert. Imádtam azt a játékot.
6.
ted_tris
Orulok a ceg sikerenek.
Mert szorakoztato dolgokat csinalnak (painkiller bulletstorm).
Nem akarnak komolykodni meg filozofalgatni mint a tobbi gyoker. Lasd helyi nepviseletben oltozott kinlodo "jany" nyilakkal lovoldoz 200 tonnas harci robotot pl.
Vagy a kultistak altal elfoglat megyet egyedul visszafoglalo serius sam szintu jatekelmenyt felvonultato filozofalgato idiotasag.
Esetleg a zombikkal terli varosban rohangaszo apuka kocsog qte-kkel teli tortenete.
Lehet anyazni..
5.
ted_tris
A bulletstorm a vilag legjobb trancsir fps-e. A doom nevu baszadvany a fasorba sincs.
Pont tegnap a sok ps4-es exkluziv gagyi utan jutott eszembe, hogy eloveszem pc-n.
Az egyetlen jatek amit vegig hatalmas vigyorral a fejemen tudok vegigtolni es egyszer sem basz fel meg nehez fokozaton se mert vicces.
Nem veszi komoylan magat .
Szorakoztat.
2.
Őrnagy
A kép alapján nagyon jó játék lesz :D
1.
Darksiders84
Szerintem a Bulletstorm nem volt annyira gyenge nekem egész jó emlékeim vannak nem kimagasló de simán élvezhető fps volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...